Dat is toch best vreemd?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Vier vrolijke feiten over lentekriebels

Hoera, we krijgen de lentekriebels! Nu de dagen weer lengen en de temperaturen stijgen, hoor je vaak dat mensen romantischer, vrolijker en energieker worden. Maar wat gebeurt er dan precies?

 
 
Quest
 

Gemberbier werd eeuwen geleden al gebrouwen en gedronken

Je favoriete drankje kun je natuurlijk bij de supermarkt halen. Of je maakt het zelf. Naar het zeventiende-eeuws recept van een barones, bijvoorbeeld.

 
 
 
Quest Academie maakt leren leuk  

Quest Academie maakt leren leuk

Jouw leven leuker en makkelijker maken, dat is wat wij met onze cursussen van Quest Academie willen bereiken. Iedere cursus maken we zorgvuldig op basis van wetenschappelijk onderzoek en interviews met experts. We wisselen theorie af met korte video’s, (zelf)tests en opdrachten.

 
Quest
 

Tien dingen die je nog niet wist over blik

Trek je op 1 april 2023 een blikje cola uit de automaat, dan zul je vijftien cent statiegeld moeten betalen. Het doel daarvan: zorgen dat er minder blik naast de bak belandt. Maar wist je dit al over blik?

 
 
Quest
 

Waarom heb je niet door dat je droomt terwijl je droomt?

Op het ene moment pluk je bloemetjes met Sinterklaas en het volgende moment vaar je over de A7 met een olifantenkapitein. Waarom denk je tijdens je slaap dat dit prima kan?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Voedselmythe: je moet groentes wassen om bestrijdingsmiddelen te verwijderen

Appels, peren of een pruim: die houd je onder de kraan voor je er je tanden in zet. Even de bestrijdingsmiddelen eraf spoelen. Maar werkt dat eigenlijk wel?