Als je het rationeel bekijkt, is kinderen krijgen niet logisch.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wordt ons immuunsysteem zwakker nu we zo weinig contact hebben met anderen?

We blijven sinds de coronacrisis ver bij elkaar uit de buurt. We krijgen gepoetste winkelwagens, geven de deurklink een extra schrobbeurt en wassen onze handen meerdere keren per dag. Welk effect heeft dat op ons immuunsysteem?

 
 
Quest
 

Foto's van je eigen gezicht bewerken is een slecht idee

Bewerk jij je selfies voordat je ze op Instagram of Facebook plaatst? Trek daar dan vooral niet te veel tijd voor uit. Door al dat bewerken vind je de foto misschien wel mooier, maar je echte hoofd ga je er alleen maar lelijker van vinden.

 
 
Quest
 

Nooit uitgelezen met Quest Junior

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Het magazine staat vol informatieve strips, bijzondere foto’s, fijne doordenkers en gekke wetenswaardigheden. Intelligent vermaak én gegarandeerd gespreksstof voor het hele gezin.

 
 
Quest
 

Drie bizarre manieren waarop mieren de weg kwijt raken

Ook mieren raken wel eens de weg kwijt. Bijvoorbeeld omdat onderzoekers ze op stelten zetten. Dan lopen ze straal hun nest voorbij.

 
 
Quest
 

Waarom hebben veel mensen een kinderwens?

De meeste mensen stichten een gezin. Is dat logisch? Niet als je rationeel de voors en tegens op een rijtje zet. De bewust kinderloze journaliste Lotte Stegeman (40) zoekt antwoord op de vraag waarom we kinderen willen.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Hoeveel risico loop je als je een keer geen anderhalve meter afstand houdt?

Je hebt eindelijk weer eens een vriend over de vloer. Schaapachtig kijk je elkaar aan. Je mag elkaar geen knuffel geven, maar de drang is groot. Hoe erg is het nou als je een keer geen anderhalve meter afstand houdt?