Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 12 oktober 2017
Hoe lang overleeft een bacterie van je handen op een stang in de metro of bus?

Wat voor roddelaar ben jij?

Roddels zijn niet alleen maar gemeen en achterbaks. Sommige roddelaars zetten anderen juist in het zonnetje, of behoeden mensen voor een ongeluk. En denk maar niet dat het alleen vrouwen zijn die over elkaar praten. Mannen kunnen er ook wat van. Doe nu de test en kom erachter welk roddeltype jij bent.
 





De nieuwe Quest Psychologie is er weer!

De nieuwe Quest Psychologie ligt in de winkel! In deze editie lees je onder andere dat roddelen nuttig en gezond is. Daarnaast gaat Quest-redacteur Elly Posthumus met de billen bloot en vertelt zij hoe het is om naakt te kamperen.
 





Waarom word je chagrijnig als je honger hebt?

Het is 11:00 en je maag begint te knorren. Het is alleen nog lang geen lunchtijd. Ineens is alles en iedereen bloedirritant. Herkenbaar? Quest legt je in een kleine minuut uit waarom je zo chagrijnig wordt als je honger hebt.
 





Lucht klagen op?

Je kent het wel. Je wil boodschappen doen, maar er staat een enorme rij. En eigenlijk heb je ontzettende haast. Irritant! Nee hè, het regent ook nog eens keihard buiten! Is al dat geklaag eigenlijk ergens goed voor?





Lastig man, die hormonen!


Iedereen weet dat zwangere vrouwen zich anders kunnen gedragen door hormonen. Maar wist je dat dit ook bij mannen gebeurt? Quest-redacteur, en nieuwbakken vader, Frank Beijen neemt zichzelf onder de loep.
 





Wie heeft de broek aan in jouw relatie?

Macht. Binnen iedere relatie speelt het een rol. Wie beslist hoe jullie date eruit ziet? En wie zegt er eerder ‘sorry’ tijdens een ruzie? Doe nu de test en kom er voor eens en voor altijd achter wie in jullie relatie de touwtjes in handen heeft.
 





Als eerste Quest ontvangen?

Wil je geen editie van Quest missen? Dat kan! Neem een jaarabonnement op Quest. Als abonnee ontvang je het blad niet alleen als eerste, je bent ook nog eens goedkoper uit!