En doen alle middelen dat?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Worden er nog duels uitgevochten in Nederland?

Een klap uitdelen tijdens de Oscar-uitreiking is behoorlijk heftig. Maar in het verleden keek niemand ervan op als je een duel om leven en dood uitvocht als je je beledigd voelde.

 
 
Quest
 

De populaire podcast van Quest Psychologie

Luister naar de laatste aflevering van Stil In Mij

In de finale van Stil In Mij reizen Bas en Mart af naar Noorwegen. Ze worden daar onderworpen aan een stilteretraite. Drie dagen lang bivakkeren ze in een hutje. Zonder elektriciteit, stromend water, verwarming of telefoons. Allemaal om antwoord te krijgen op die ene vraag: kun je aan niets denken?

 
 
Quest
 

Topaanbieding: houd je brein en lichaam lekker fris

Zat je al te twijfelen om een abonnement op Quest te nemen? Dan is dit het juiste moment. Je krijgt momenteel een achtdelige The Ritual of Mehr-set ter waarde van €98,20 cadeau bij een abonnement. Je leest het goed:  8x Quest voor maar €49,99 én The Ritual of Mehr-set!

 
 
Quest
 

Waarom brengt de ooievaar baby's?

Seks is vies. Baby’s krijgen al helemaal. Het is veel netter als een ooievaar het kleine grut gewoon aflevert. Maar waarom werd de grote vogel uitgekozen voor deze taak? En waar haalde hij de kindertjes vandaan?

 
 
Quest
 

Waarom veranderen je pupillen in zwarte gaten als je aan de drugs bent?

Het groter en kleiner worden van pupillen wordt normaal gesproken veroorzaakt door de lichtsterkte. Waarom vergroten ze ook door drugs als xtc en cocaïne?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom heet pijpen pijpen en beffen beffen?

Vingeren doe je met je vingers en aftrekken beschrijft ook vrij treffend de bijbehorende handeling. Waarom hebben we voor de mondelinge activiteiten dan van die vreemde woorden?