Hoe je lijf afvallen tegenwerkt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Waarom vertrekken luchtballonnen altijd 's avonds of 's ochtends?

De kans dat je in de middag een luchtballon ziet, is vele malen kleiner dan in de avond of ochtend. Waarom stijgen ballonnen alleen op vlak na zonsopgang, of vlak voor zonsondergang?

Behouden vaart!
 
 
Afbeelding
 

Is een tulp duurzamer dan een orchidee?

Mooi, dat bosje verse bloemen voor je partner, collega of oma. Maar welk boeket heeft de minste impact op het klimaat?  Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal zette de klimaatbelasting van 16 gewilde snijbloemen op een rijtje.

Makkie, kunstbloemen
 
 
Afbeelding
 

Deze 10 dingen wil je weten over beerdiertjes

Denk je dat de kakkerlak het meest onverwoestbare dier ooit is? Dan heb je nog niet gehoord van beerdiertjes. Deze minuscule beestjes overleven zelfs het vacuüm in de ruimte. En nog negen fascinerende weetjes over deze minibeertjes.

Microscopische Winnie de Poehs
 
 
Afbeelding
 

Onlinecursus Verklein je voetafdruk

Draag jij graag een steentje bij aan het behoud van de aarde, maar wil je daarbij wel fijn blijven leven? Dan ben je bij deze nieuwste cursus van Quest aan het goede adres. Je krijgt uitleg over je impact op de aarde en hoe je die efficiënt kunt verkleinen, zonder daarbij op je tenen te moeten lopen.

Klinkt goed!
 
 
Afbeelding
 

Hierdoor werken diëten na een tijdje niet meer zo goed

Zodra je begint met een dieet vliegt de eerste kilo er vrij snel af. Daarna gaat het helaas langzamer. Je verliest geen kilo’s meer, maar moet op een gegeven moment al blij zijn met honderd gram winst, ook al eet je net zo weinig als toen je met het dieet begon. Hoe kan dat?

Lichaam in verzet
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Beschermt een blauwlichtbril tegen vermoeide ogen?

Last van droge ogen na een dag staren naar een scherm? Sommige mensen beweren dat een blauwlichtbril dit voorkomt. Het idee van zo'n kekke kijker is dat de gelige glazen schadelijk blauw licht dat je computerscherm uitstraalt, filteren.

Lichtelijk overdreven?