Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 18 oktober 2019
 
Waarvoor kun je terecht bij de chemokar?
Afbeelding
Heb je een oud koffiezetapparaat, batterijen of frituurvet? Lever het in. Je kunt dit en nog veel meer inleveren bij de milieustraat of bij de chemokar.

De chemokar staat in het centrum van Liempde. Elke eerste zaterdag van de maand tussen 10 en 12 uur. 

Lees meer over de chemokar
Aanbeveling vertrouwenscommissie burgemeestersvoordracht
Afbeelding
Wie wordt voorgedragen als de nieuwe burgemeester van Boxtel? Op 21 oktober maakt de voorzitter van de vertrouwenscommissie het bekend tijdens een openbare raadsvergadering. Die begint om 20.30 uur in het gemeentehuis. Nog heel even wachten dus!

Lees verder
Bezoek een duurzaam huis in gemeente Boxtel
Afbeelding
Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Ga je een zonneboiler aanschaffen, of toch even aankijken tot er iets nieuws op de markt komt? Wachten op een wijkaanpak, of kun je zelf al beginnen? Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen.

Bekijk welke huizen er meedoen in jouw buurt

 

Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
Bekendmakingen

Onze bekendmakingen staan vanaf 1 januari 2014 alleen nog maar op www.officielebekendmakingen.nl. Als we het hebben over officiële bekendmakingen dan gaat het over vergunningen, (verkeers)besluiten, verordeningen, beleidsregels en bestemmingsplannen.