Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
WAB heeft grote gevolgen voor uitzendbureaus
Uitzendbureaus die ook aan payrolling doen staan met de komst van de WAB op 1 januari voor cruciale keuzes. “Het payrollbedrijf wordt met deze wet een heel ander type bedrijf dan een uitzendbedrijf.”
(advertorial)
alt
Overal online met Nocore Online
Met Nocore Online beschikken al uw medewerkers en klanten over een eigen inlog op uw portaal. De eigen online werkplek inclusief al uw gegevens en bedrijfsapplicaties bevindt zich daar waar u wilt: op kantoor, onderweg of snel nog even thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Flexmarkt
Uitzendbureau blijft belangrijk bij vinden baan
Het eigen netwerk is nog steeds de meest gebruikte manier om een nieuwe baan te vinden, gevolgd door vacaturesites en op de derde plaats komen de uitzendbureaus.
Flexmarkt
Tempo-Team, van contracting naar uitzenden
Uitzender Tempo–Team heeft met de FNV afspraken gemaakt over de flexkrachten bij PostNL die werkten via contracting. Zij gaan nu verder als uitzendkracht. Het gaat om enkele duizenden flexkrachten.
Flexmarkt
Hoge Raad maakt einde aan slapend dienstverband
Ook de Hoge Raad vindt dat een werkgever een slapend dienstverband moet beëindigen als een werknemer daarom vraagt. Deze constructie om het betalen van transitievergoeding te ontlopen is juridisch niet toelaatbaar.
(advertorial)
pivoton
Automatiseer met Kentro Office
Geef met Kentro een extra boost aan de groei van uw organisatie. Laat software u niet beperken en kies voor een 'next step' in automatisering. Pivoton biedt uitkomst met Kentro Office, de software voor optimale procesondersteuning op de vestiging. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Flexmarkt
Zo stroomlijn je de back- en frontoffice
Een uitzendbureau dat wil excelleren in het bemiddelen van mensen moet zo min mogelijk energie kwijt zijn aan alle noodzakelijke backoffice- en frontofficeprocessen. Hoe kun je tijd én kosten besparen?
Topjobs
RECRUITER (20 u/wk)
Armada Music B.V
HR Assistant
Petrogas E&P Netherlands B.V.
Teamleider Personeel & Organisatie
Provincie Overijssel
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright