Vishandelaar Coen Poulus informeert klant over herkomst vis
 
VIS Magazine
 
 
 
Oproep aan verpakkend bedrijfsleven: vul de enquête in!
 
Als je de vraag ‘waarom het stokt met de verduurzaming van verpakkingen?’ goed wilt kunnen beantwoorden, blijkt het aan data te ontbreken. Daarom roepen EVMI en Schuttelaar & Partners (S&P) voedingsmiddelenverpakkers op om de enquête over de transitie naar minder plastic in te vullen.
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
Risso. Visbakkers verdienen alleen de beste kwaliteit!
 
RISSO® Chef Frituurolie zorgt voor krokante en betrouwbare bakresultaten; perfect voor vishandelaren die alleen vertrouwen op de beste functionaliteit.
✓ Lange levensduur
✓ Sterk gereduceerde schuimvorming
✓ Zuiver plantaardige oliën
✓ Hittebestendig
✓ Reduceert aanslag in de bakwand
 
Meer informatie
 
 
Dupan zet half miljoen jonge palingen uit
 
Stichting Dupan zet woensdag 26 mei ongeveer 500.000 jonge palingen uit. Een van de uitzetlocaties is de Kromme Mijdrecht in De Hoef, tussen Mijdrecht en Uithoorn. Deze herbevolking gebeurt in opdracht van het ministerie van LNV om de Nederlandse palingstand te vergroten en is onderdeel van het Europese herstelprogramma.
 
Lees verder
 
‘Alle informatie is handig gekoppeld’
 
De Ridder en Den Hertog zijn als familiebedrijf al 75 jaar gespecialiseerd in wegen in combinatie met afrekenen. "We hebben veel klanten in de vis, van ambulante handel tot grote bedrijven", zegt accountmanager Kjeld de Kock. "Dat steeds meer consumenten naar maaltijden en snacks vragen, maakt digitale ondersteuning nog belangrijker."
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Vishandelaar Coen Poulus informeert klant over herkomst vis
 
De uitzending van Kassa van 15 mei stond in het teken van duurzame vis. Welke vis is nog duurzaam? Een van de mensen die in de uitzending aan het woord komt is Coen Poulus van de ambulante handel Essies Verse Vis. 
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Wageningen Marine Research onderzoekt nieuw visnet
 
Onderzoekers van Wageningen Marine Research zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw visnet. Dit net bestaat uit meerdere delen met verschillende afmetingen van de mazen. Hiermee vangen vissers minder kleine vis.
 
Lees verder
 
Uit de buurt
Column Michelle de Koning
 
Wat van ver komt, is lekker. Opeens moest ik van de week aan dat spreekwoord denken. Ik heb dit spreekwoord in geen jaren gehoord. En ik denk dat dat komt omdat het steeds minder waar is.
 
Lees verder
 
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Ongekend talent
 
Reizen maakt hongerig. Ook in voorbije eeuwen, toen al veel mensen de wegen en wateren bevolkten, moest er onderweg worden gegeten. Hoe ging dat? Wat aten schepelingen in de veertiende eeuw? En hoelang picknicken we al? Charlotte Kleyn bezocht musea en archieven op zoek naar het verleden van scheepsbeschuit, voedselrantsoenen en overdadige diners op stoomschepen, maar was even nieuwsgierig naar de reizende eters van nu en ging langs bij de scouts, een marineschip en een vliegtuigcateraar.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 4 - 2021
 
De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn Noordzeevis en koeling. Met onder andere:
  • Beperkte kennis over Noordzeevis
  • Meer zoetwatervis en schoner water
  • Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over
  • Essies Verse Vis informeert over herkomst
  • Pas op met gebruik van additieven

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2021 Alea Publishers