Noord IJsland


Beste reisliefhebber,

Veel van onze klanten genieten tijdens hun vakantie graag van de natuur; of het nu gaat om actief bezig te zijn of simpelweg genieten van indrukwekkende landschappen en de elementen. We krijgen vaak na de reis enthousiaste berichten van onze reizigers, die melding maken van de meest spectaculaire momenten die men tijdens de reis heeft meegemaakt. Van een ontmoeting met 's werelds grootste zoogdieren worden de meesten helemaal lyrisch ...

Heeft u er altijd al van gedroomd om een keer walvissen in hun natuurlijke omgeving te spotten? Dan is dit voor u de ideale aanbieding !

Het BBI Travel Team

Kom in de stemming
en bekijk de video
Bekijk voor een korte sfeerimpressie de video
Wij bieden u een GRATIS WALVIS SAFARI aan als u boekt voor een 8-daagse reis naar Noord IJsland, inclusief vlucht, huurauto en verblijf in een prachtig gelegen cottage. Deze reis is al te boeken vanaf € 860 per persoon bij deelname van 4 personen of € 1059 p.p. bij deelname van 2 personen.

U vliegt rechtstreeks met Transavia vanaf Rotterdam naar Akureyri ,waar u op de luchthaven uw huurauto in ontvangst neemt en rijdt naar Husavik, waar u 6 nachten verblijft in de prachtig gelegen Kaldbaks Kot Cottages, met uitzicht op de bergen. Husavik staat bekend als de walvishoofdstad van IJsland en vanuit het pittoreske haventje vertrekken dagelijks houten schepen, met een kans van 98% dat u ze zult zien ! Met uw huurauto kunt u dagtochten maken naar de indrukwekkende watervallen Godafoss en Dettifoss en het vulkanische gebied rondom het Myvatn meer. Omdat u de laatste dag ’s ochtends terugvliegt verblijft u de laatste nacht in Akureyri.

Deze aanbieding is beperkt beschikbaar en geldt uitsluitend op de volgende vertrekdata: 27/5, 3/6, 26/8 en 2/9.
Lees meer
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Canada
Finland