Nieuwsbrief van 20-12-2022
Online bekijken
 
 
 

Combineer functionaliteit met esthetiek in de wandafwerking

Een goede ruimteakoestiek is cruciaal voor de ruimtebeleving maar ook voor gezondheid en welzijn op het lange termijn. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor. Een prettige ruimtebeleving kun je met oog voor gezondheid en welzijn kun je realiseren met een naadloze, groene wand met geluidabsorberende backing en een exclusieve uitstraling.
Lees verder   Vraag informatie aan

NIEUW: Arlu Divina

Glazen binnenwanden zijn ‘hot’, maar zijn pas echt praktisch als je er alle kanten mee uit kunt: horizontaal, verticaal, met welke glasdikte dan ook en met of zonder glazen deur erin geïntegreerd.
Lees verder   Vraag informatie aan

Creëer zelf een betonlook-wand met WallDesign

Met de trend van industriële vormgeving in interieurs is de populariteit van betonlook-wanden enorm toegenomen. Goed nieuws voor de stukadoor, tegelzetter en handige doe-hetzelver: met WallDesign creëer je eenvoudig een moderne, stijlvolle wand.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Het Master Oak Wonder

Master Oak is beter dan het echte werk. Master Oak is gemaakt van 100% teruggewonnen hout, is driemaal kras- en vlekbestendiger, is kleurvast en heeft de typische look-and-feel van echte eik. Het is het duurzamere en goedkopere alternatief voor eik en eikfineer.
Lees verder   Website
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP