Nieuwsbrief van 25-4-17 6:41:00
Online bekijken

Wandafwerkingen: vernieuwde voegmortel | Aantrekkelijke designoplossing | Universele montagetool

Voegmortel PCI Nanofug Premium ook voor natuursteen

Topproduct wordt nog veelzijdiger in de toepassing. PCI Nanofug Premium, de vuilafstotende voegmortel, is nu niet alleen geschikt voor keramiek, maar ook voor natuursteen. Dit maakt het product nog veelzijdiger in de toepassing.

Aantrekkelijke designoplossing voor wanden en plafonds

De nieuwste designoplossing voor wanden is de Troldtekt Rhomb, waarmee muren een driedimensionaal karakter krijgen, en tegelijkertijd een uitstekende akoestiek garanderen. Van dichtbij ziet u een mooi, herhaald patroon, terwijl de muur van enige afstand op een kubusformatie lijkt. 

Universele montagetool helpt Invisidoor assortiment nog sneller te plaatsen

Onzichtbare binnendeurkozijnen plaatsen wordt kinderspel
Om een invisidoor deurkader voor onzichtbare binnendeuren nog sneller te kunnen plaatsen, ontwikkelde Argent Alu een nieuwe montagetool. Daarmee is het voortaan kinderspel om zowel boven- als onderaan perfect de juiste breedtemaat van het deurkader aan te houden, zonder extra opmeetwerk. 

The finishing touch met wandafwerkingen

Mobiele wanden zijn van enorme toegevoegde waarde in omgevingen waar flexibiliteit gewenst is. Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt. Naast esthetiek spelen ook eisen met betrekking tot functie, krasbestendigheid en bijvoorbeeld hygiëne een rol in de keuze voor een wandafwerking. 

Akoestische houten wanden voor wooncorporatie Alliantie

Wooncorporatie Alliantie heeft haar kantoorgebouw volledig gerenoveerd en laten transformeren tot een zeer toegankelijk gebouw waarbij meer lichtinval en transparantie in het gebouw is gebracht.
Diverse ruimtes en werkplekken zijn voorzien van Derako massief houten grill wanden, welke niet alleen zorgen voor een warme ambiance maar ook voor een betere akoestiek.

Siniat lanceert natuurpleister ‘techplus’

De pleister zorgt voor een gladde afwerking van binnenwanden en –plafonds, is zowel manueel te verwerken als met alle types spuitmachines. Midden februari is de bouwpleister TECHPLUS van Siniat beschikbaar. Deze pleister is bestemd voor de afwerking van binnenwanden en -plafonds in één laag, zowel manueel als met een spuitmachine. 

Nieuw in Knauf assortiment: TapeTech voeggereedschap

Het voeg- en finishassortiment van Knauf is vanaf heden verrijkt met nieuw voeggereedschap van het bekende merk TapeTech. Deze semi-automatische gereedschappen leveren een bijdrage aan de verdere professionalisering van het voegen en finishen van gipsplaten in Nederland. 

Betonlook wand- en vloerafwerking Ultratop Loft

Aanbrengen in twee lagen van slechts 1 mm dik voor het creëren van decoratieve vloeren en/of muren. Dankzij zijn gebruiksgemak, veelzijdigheid en uitstekende slijtvastheid, is dit product bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van vloeren die onderhevig zijn aan intensief voetverkeer in bijvoorbeeld winkels, restaurants, ontvangstruimten, en alle decoratief te bekleden ruimten in de reguliere bouw in het algemeen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.