Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk deze e-mail online

Is het nog wat te vroeg voor de goede voornemens? Anders kun je deze alvast op de lijst zetten. Begin het nieuwe jaar in het schitterende Oostenrijk voor een geheel verzorgde wandel- en langlaufvakantie met Oad. 

Ga mee op reis

Een onvergetelijke wandeltocht


Ontdek op 21 september de prachtige natuur rondom Amersfoort tijdens de HerinneringenRit 2024, georganiseerd door Alzheimer Nederland. Door mee te lopen, draag je bij aan belangrijk onderzoek naar dementie. 


Wandel mee

Wandelen met spierpijn: wat kan wel en wat niet?


Heb je last van spierpijn en twijfel je of je moet blijven bewegen of juist rust moet nemen? Wij leggen uit wat je het beste wel en niet kunt doen bij spierpijn, zodat je sneller kunt herstellen. Bovendien maak je kans op een Perskindol proefpakket!


Lees snel verder

Landgoedwandelingen: Ontdek Landgoed Fraeylemaborg

Wanneer je denkt aan Slochteren, komt gaswinning waarschijnlijk als eerste in je op, maar er is hier veel meer te ontdekken. 

Landgoed Fraeylemaborg is een parel in het Groningse landschap, dat als een waar paradijs eind 17e eeuw in de polder werd aangelegd. Ga met Ellen mee op ontdekkingstocht. 

Lees meer

Ontdek de lokale gastvrijheid tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse


Twijfel jij nog om deel te nemen aan de Duin en Bollen Vierdaagse? Naast vier (of twee) dagen wandelplezier door de Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland biedt de organisatie jou een unieke ervaring en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen met jouw inschrijving!


Schrijf je in!

Met de Hanwag Klarsby wandel je pijnvrij


Heb jij last van een knobbel aan de zijkant van je grote teen en hindert jou dat tijdens het wandelen? Zo’n Hallux Valgus is heel vervelend en kan je wandelplezier flink bederven. Maar niet als het aan Hanwag ligt.


Ontdek meer

Uitgelichte wandelevenementen

📅 14 september | 28e SDS Monumententocht | Den Haag

📅 14 en 15 september | Heuvelrug Wandel2daagse | Maarsbergen

📅 15 september | Euregio Vrijheidswandeling | Groesbeek

📅 18 september | Midweekwandeltocht september | Gulpen

Zes wandeltips tijdens Open Monumentendag


Ieder jaar vindt in het tweede weekend van september Open Monumentendag plaats. We zetten zes wandeltips tijdens de Open Monumentendag voor je op een rij, met een mooie mix van cultureel erfgoed en natuur.


Naar de tips

Volg ons ook via social media

Download de Wandel.nl App

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl Nieuwsbrief. Let op, wanneer je je afmeldt word je voor alle e-mails van Wandel.nl afgemeld. 


Naam:

E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com


Uitschrijven & Gegevens wijzigen

Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, The Netherlands