Nieuwsbrief van 23-3-21 6:30:07
Online bekijken

Breng duurzaamheid, hygiëne, veiligheid en design samen

Aanraakvrij spoelen voorkomt overdracht virussen

Juist nu is het belangrijk het toilet of urinoir aanraakvrij te spoelen, omdat dit de overdracht van virussen via de bedieningsplaat voorkomt. TECE levert hiervoor verschillende slimme oplossingen, zowel voor consumenten als voor openbare toiletruimten.

Cembrit PB: de steunplaat voor vele toepassingen

In Nederland wordt er steeds meer gekeken naar alternatieve manieren van bouwen. Door regelgeving, woningnood, tekort aan vakmensen, moet er sneller en efficiënter gebouwd worden. Een goed alternatief is werken met steenstrips. Cembrit PB is bij uitstek geschikt als drager voor steenstrips.

Storax muurbescherming geeft Ouder en Kind-centrum WZA een heldere en open uitstraling

Het nieuwe Ouder en Kind-centrum van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen heeft een heldere en open uitstraling gekregen, door gebruik van rustige basiskleuren met enkele frisse accenten. De Acrovyn stootlijsten TP-100 en TP-150 zijn een belangrijk onderdeel van deze frisse accenten. Ze zijn toegepast door het complete centrum en zorgen voor bescherming van de muren én voor de gewenste sfeerimpressie.

Renoveren en verbouwen met kunststof gevelbekleding

Verbouwen van een bestaande woning is erg populair in de huidige huizenmarkt. Houten panelen worden steeds vaker vervangen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De voordelen van kunststof panelen zijn dan ook groot. Denk hierbij aan de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, maar ook het montagegemak.

Wandafwerking; niet alleen decoratief maar ook functioneel!

Onze strakke inrichting tegenwoordig - met veel harde materialen en veel ramen - is weliswaar leuk voor het oog, maar een drama voor het oor en zorgt voor extra nagalm, hardere geluiden en “flutterecho’s”. Kortom; een slechtere ruimteakoestiek en een onaangenamere geluidsbeleving.

SafeWood: brandveilige houten wanden én gevels

SafeWood® is hout dat behandeld is met een brandvertragend middel. De brandvertragende behandeling van SafeWood® is een kleurloze behandeling waardoor het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt. SafeWood® reageert in geval van brand door de ontstane houtgassen te binden, waardoor een koollaag op de buitenzijde van het hout ontstaat, die verdere verhitting tegengaat.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.