Wanneer gaat het klanten krijgen nu eindelijk eens vanzelf?

3 years ago


Text only:

bekijk de website-versie
Nieuwsbrief over Nieuwsbrieven van Welmoet Babeliowsky
 
Beste John,
Ik denk dat iedere ondernemer het wel eens verzucht: wanneer gaat het nu eens vanzelf met het klanten krijgen? 
Moeite doen zal altijd nodig blijven, denk ik, maar toch is het tegenwoordig mogelijk om dit proces voor een gedeelte te automatiseren. Dank zij een geweldige internet-techniek: de autoresponder.
Wat is het autoresponder-wonder precies? Ik ontmoet nog steeds mensen die nog nooit van de autoresponder gehoord hebben, terwijl het toch een techniek is met ongekende mogelijkheden.
Een autoresponder is als een virtuele assistent die opdrachten voor je uitvoert, maar dan eentje die wel 20 dingen op hetzelfde moment doet.
Bijvoorbeeld: Relaties die zich aanmelden in een groep zetten. Deze relaties ook toevoegen aan je mailinglijst. Hen de laatste nieuwsbrief automatisch versturen. Deze relaties emails laten ontvangen, direct of later. Dat kunnen 100 emails zijn of meer, ook nog een jaar later. En ga zo maar door. Alles wordt ook gelijk gemeten, in statistieken bijgehouden door de autoresponder. Kortom, een fantastisch instrument om in te zetten voor de groei van je bedrijf.
Het automatisch opvolgen van contact-momenten, daarin zit de grote kracht van de autoresponder. Ondernemer Femke Hogema van Healthy Finance past dit toe voor haar bedrijf. Wil je haar tip over: 'Hoe je met waardevolle content je marketing automatiseert', ontvangen, kijk dan hier verder. Het is één van de acht tips in de reeks van heavy users die Autorespond gebruiken om hun bedrijf te laten groeien.
Als je je aanmeldt, ontvang je direct de vorige en alle nieuwe tips.
(als je je al voor de eerste tip hebt aangemeld, ontvang je deze vanzelf en hoef je niets meer te doen)
Het hebben van een autoresponder op je website is een must voor je bedrijf. Dit is één van de dingen die we je gaan leren in de Autorespond-Academy die we binnenkort lanceren. Houd dit dus in de gaten!
Er wordt op 13 oktober een nieuwe Autorespond-cursus georganiseerd. Kijk hier hoe je je kunt opgeven
Meer info? Vraag het whitepaper aan en/of  stuur een mail naar contact@autorespond.nl.
 
Welmoet Babeliowsky
Reageren kan op mijn weblog
 
 
 
Nieuwe datum Autorespond cursus
Op 13 oktober 2015 organiseren we weer de Autorespond cursus waarin je leert hoe je Autorespond kunt inzetten bij de groei van je bedrijf. In het centrum van Amsterdam, samen met andere gedreven ondernemers.  Kijk hier voor informatie en aanmelden.
 
 
 
Over Welmoet Babeliowsky 
 
'Ik ben expert op het gebied van emailmarketing en ondersteun ondernemers die de conversie van hun nieuwsbrief minstens willen verdubbelen. Stuur een email naar welmoet@autorespond.nl als je hier meer informatie over wilt  krijgen'.

 
Contact over Autorespond
 
Bestel hier de twee whitepapers waarmee je meer informatie over onze diensten kunt krijgen. Stuur een mail naar support@autorespond.nl als je wilt worden teruggebeld over de mogelijkheden.
 
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je klant bent van Autorespond, of omdat je je hebt aangemeld als abonnee.
Voeg mij toe aan je adresboek om er zeker van te zijn dat mijn e-mails altijd in je inbox komen.
Klik hier om je gegevens te wijzigen
www.autorespond.nl | welmoet@autorespond.nl | afmelden voor deze nieuwsbrief
Willemsparkweg 22 | 1071 HE Amsterdam | 020-3080187
 

Autorespond.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018