View this email in your browser
 

FULL OF LIFE

Een heerlijk lang relaxweekend met yoga en wellness in Noordgouwe, Zeeland

Van 6 t/m 9 oktober vindt het heerlijke Full of Life retreat plaats op locatie 'De Schouw' in Zeeland. Yogaplace docentes Sanne, Eveline en Nok hebben ieder hun eigen programma samengesteld met o.a. Ashtanga yoga, Yin yoga, Shanti flow, Shakti vinyasa, meditatie en ademhaling. Naast het programma van jouw keuze geniet je ook nog van de rust, spa faciliteiten, gezonde maaltijden en de prachtige omgeving.

Ben jij echt toe aan een paar dagen voor jezelf? Opladen midden in de natuur en dichtbij de zee en met hernieuwde energie weer naar huis gaan? Dan is dit misschien wel het teken om die relaxvakantie voor jezelf te plannen. En, als je nu jouw plekje boekt krijg je een hamamdoek cadeau om lekker te gebruiken in het buitenzwembad, warm waterbad en de sauna's.

Nieuw: het is nu ook mogelijk om een 3- i.p.v. 4-daags verblijf te boeken voor een aangepaste prijs. Lees meer via onderstaande links.

Bekijk de verschillende programma's:
Sanne | Eveline | Nok

INSCHRIJVEN

De spier van de ziel voor meer levensenergie

De Iliopsoas, ook wel Psoas genoemd, is een van de belangrijkste spiergroepen in je lichaam. Meer kennis over deze spiergroep verrijkt jouw yoga practice, kan o.a. rugklachten verlichten en meer levensenergie geven. In deze diepgaande en praktische masterclass reikt Manon jou kennis aan over bewust gebruik van deze spiergroep, asana en techniek verdieping gerelateerd aan de Psoas en het veilig ervaren van back-bending oefeningen.

Ben je Yogaplace member? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijs. Ben jij erbij?

MELD JE AAN

One day retreat | 12 oktober

Voel je dat je écht eens tijd aan jezelf wil besteden maar past een meerdaags retreat niet in jouw planning? Tijdens het One day retreat met Manon beleef je één dag helemaal voor jou. Gedurende de dag krijg je een yoga healing sessie, bewustzijnsgesprekken, mind tools, reiniging- en yoga ademtechnieken en een yogasessie voor body, mind & soul. De dag is inclusief een gezonde lunch en onbeperkt thee en water.

Voel je een JA voor deze bijzondere dag en kijk je nu al uit naar het moment dat je met hernieuwde energie naar huis gaat? Klik hier >

Verrijk je kennis & yoga practice

Dit najaar staan er weer een hoop interessante workshops en masterclasses op de planning waarbij onze ervaren docenten hun kennis en ervaring met jou delen. Leer over de supersnelweg van het lichaam, de spier van de ziel of over Ayurveda, het eeuwenoude Indiase gezondheidssysteem. 

Spier van de ziel voor levensenergie | 9 oktober
Open inloop ochtend | 16 oktober
Ayurveda | 5 november
Grounding your essence | 13 november
Yoga Winterschool met Manon | 27 november t/m 2 december
Nervus Vagus, de supersnelweg van je lichaam | 18 december

Klik op de button om de Yogaplace agenda te bekijken en je in te schrijven. Wil je je voor 3 (of meer) workshops inschrijven? Dan ontvang je 20% korting! Stuur in dat geval een mail naar info@yogaplace.nl dan maken wij de boeking met voordeel voor je in orde.
BEKIJK AGENDA
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email

JOIN OUR MINDFUL COMMUNITY

Volg Yogaplace op social media en wees onderdeel van onze warme gemeenschap. Op onze website lees je blogs met inspiratie en tips vanuit de yogafilosofie, op Instagram delen we inspirerende content en ontmoet je jouw gelijkgestemden en op Facebook vind je al onze events terug. Zien we je daar?
 

We are here for you

We begeleiden je graag op jouw yogapad. Als je vragen hebt, bekijk dan de Praktische informatie of neem gerust contact met ons op.
Copyright © 2022 Yogaplace, All rights reserved.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Uitschrijven kan via de link hieronder.
 
Our address is:
Yogaplace 
Rijksweg Zuid 43A
6131 AL
Sittard
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.