Hoe begeleid je een private equity proces?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Nummer 3/2024 van Tijdschrift Familiebedrijven is verschenen.

Private equity 


Deze editie gaat in op het thema ‘Private equity’  


Familiebedrijven hebben de laatste jaren de vrees voor private-equitypartijen wel laten varen. Ze kunnen immers een belangrijke rol spelen bij bijvoorbeeld het financieren van een bedrijfsovername of het laten doorgroeien van de onderneming. 


Maar wanneer is private equity geschikt voor jouw klant? En hoe begeleid je zo'n proces en waar moet je op letten (m.a.w. waar letten de PE-partijen op)? 


In dit nummer gaan wij daar uitgebreid op in. 

Meer dan 1.000 abonnees hebben het nieuwe nummer inmiddels ontvangen!

Tijdschrift Familiebedrijven (TF) is een multidisciplinair tijdschrift met artikelen over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Wilt u kennismaken met Tijdschrift Familiebedrijven? Vraag dan een gratis proefnummer aan. 

Vraag een gratis proefnummer aan

Bekijk deze editie

Over Tijdschrift Familiebedrijven

PE-punten

  • RB 4

  • NiRV 6

  • KNB/EPN 6

  • NEVOA 6

  • NOAB 6

  • RAB 1-6


Waarom Tijdschrift Familiebedrijven?


Over onze abonnementen

Met vriendelijke groet, 

Igno Ketelaars
Uitgever Tijdschrift Familiebedrijven

MOCuitgevers Vanmorgen is uitgever van Accountancy Vanmorgen, Fiscaal Vanmorgen, JurisDidact, Salaris Vanmorgen en Pensioen Vanmorgen. Copyright © 2024 Tijdschrift Familiebedrijven. Alle rechten voorbehouden.

Gegevens wijzigen | Afmelden