Niets is leuker dan er samen vandoor gaan en in een hotel slapen, wanneer verras jij je geliefde?
Niets is leuker dan er samen vandoor gaan en in een hotel slapen, wanneer verras jij je geliefde?
Online versie
Logo
Ga er samen vandoor en ontdek een nieuwe stad!
Den Haag


Tot -65%
Statige gebouwen, brede lanen en prachtige winkels en niet te vergeten... Vlak bij het strand! Een heerlijke veelzijdige stad vol romantiek en luxe.
Ontdek nu
Antwerpen


Tot -45%
Er zijn weinig steden veelzijdiger dan Antwerpen. Deze stad is een bron van gezelligheid en levendigheid met een rijke geschiedenis en vele opkomende wijken. Heerlijk om samen te ontdekken.
Ontdek nu
Brugge


Tot -49%
Brugge ademt romantiek. Hand in hand wandelen langs de grachten en onder de groene bomen in bloei... Hier beleef je gegarandeerd een rustig weekend met zijn tweeën.
Ontdek nu
Barcelona


Tot -49%
Ontdek de architectuur van Gaudi, verdwaal in de smalle straatjes van Gotico en drink samen een biertje op het strand en je weekend is compleet!
Ontdek nu
Rome


Tot -55%
Kun jij iets romantischers verzinnen dan een weekend samen met je geliefde in Rome? Wij in ieder geval niet, Rome moet altijd op deze lijst!
Ontdek nu
Onze selectie:
Culinair
Wellness
BEKIJK DE AANBIEDINGEN >
* Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven, klik hier
* Call center weekendesk: 020 794 37 03 (maandag-vrijdag : 8u - 22u ; zaterdag-zondag: 9u - 19u): (Lokaal tarief)
Tot 2 dagen voor aankomst, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven. Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France.