Bekijk deze mail in uw browser

Barbecue weertje!
 

Geselecteerd barbecuegereedschap: 3 voor €10,-

 

Het warmere weer komt er weer aan, wat betekent dat het tijd is om de grill aan te steken en te genieten van smaakvolle gerechten. Kies nu je favoriete combinatie van drie geselecteerde barbecue gereedschappen voor slechts 10 euro!

 

- Barbecuetang: Voor moeiteloos omdraaien en serveren van je heerlijke creaties.

- Barbecueborstel (diverse modellen en formaten): Voor een grondige reiniging van je barbecue.

- Barbecuespatel (diverse modellen): Perfect voor het keren en opdienen van vlees, vis en groenten!

- Fish grill: Ideaal voor het bereiden van heerlijke visgerechten.

 

Profiteer van deze zomerse deal en grijp je kans om je barbecue gereedschap aan te vullen.

Moderne dienbladen
 

Deze moderne dienbladen komen uit de collectie van Mica Decorations. Heb je zin om de tuintafel op te fleuren? Dit leuke dienblad is zeker een aanrader! Door zijn prachtige, moderne design maakt dit product je tuin of woonkamer meteen uniek. Leuk om een plantje of kaarsen op te zetten. Shop hem nu voor €18,99 in plaats van €24,99!

 

Het dienblad met klem is ideaal om te gebruiken als verlengstuk aan je tafel. Met de klem kan je hem goed vastzetten aan een tafel. Ook fijn aan bijvoorbeeld een tafeltje in je tuin om net wat meer ruimte te creëren. Het dienblad is afneembaar vanuit het plateau. Handig wanneer je een drankje of iets lekkers wilt serveren! Dit model is 30 cm hoog en heeft een diameter van 30,5 cm. Shop hem nu voor €24,95 in plaats van €33,49!

 

Beide dienbladen zijn gemaakt van stevig metaal in een fleurige oranje kleur.

Prachtige boeketten
 

Er staan bij de binderij weer prachtige boeketten voor je klaar! Of je nu iemand wilt verrassen of je eigen dag wilt opfleuren, onze verse bloemen wachten op jou in de winkel. Kom snel langs en ontdek onze met liefde samengestelde boeketten.

Dromenvangers
 

Hang er eentje boven je bed en ervaar zelf, geen plaats meer voor akelige dromen. Geef je leefruimte een bijzondere sfeer met onze dromenvangers. Profiteer nu van 25% korting en geniet van nachten zonder nare dromen!

Opfristips voor kamerplanten in de zomer
 

Zowel mensen als planten genieten van zon en warmte, maar let op dat het niet te heet en droog wordt, wat vaak voorkomt in de zomers. Het is tijd voor zomerse verzorgingstips voor je kamerplanten!


1. Geef voldoende water:
In de zomer hebben kamerplanten meer water nodig vanwege het groei- en bloeiseizoen en snellere verdamping bij hogere temperaturen. Vooral grote bladplanten, kamerhortensia's, begonia's en de basilicum in de vensterbank hebben wekelijks water nodig. Steek een vinger ongeveer twee centimeter in de potgrond om te controleren op vochtigheid. Vetplanten zoals Sansevieria en cactussen hebben minder water nodig.

 

2. Verhoog de luchtvochtigheid:
Zomerlucht is vaak droog. Exotische bladplanten, varens en luchtplantjes houden juist van een hoge luchtvochtigheid. Besproei ze wekelijks met een plantenspuit en plaats waterschaaltjes in de buurt. Dit verhoogt de luchtvochtigheid, vooral bij zonnige vensterbanken.

 

3. Geef vloeibare voeding:
In ons tuincentrum vind je speciale plantenvoeding voor verschillende soorten kamerplanten. Meng dit één of twee keer per week door het water in de gieter. In het late najaar kun je daar mee ophouden, omdat planten in de winter minder groeien.

 

4. Verpotten en verplaatsen:
Als planten uit hun pot groeien, verpot ze dan naar een grotere pot met verse potgrond. Draai ze indien nodig om scheve groei te corrigeren.

 

5. Herstel glans van bladeren:
Maak dof uitziende bladeren weer glanzend door ze voorzichtig af te spoelen in het bad of onder de douche. Of pak keukenpapier gedoopt in een beetje melk om de bladeren schoon te vegen. Zachte, zomerse regenbuitjes kunnen ook helpen.

Bloempot op 3 poten
 

Deze unieke bloempot van Countryfield heeft een stoere uitstraling. Zet er een leuke plant in en het plaatje is compleet! Nu van €38,99 voor slechts €29,95!

Restaurant Puur eten en drinken
 

Breng een bezoekje aan ons restaurant Puur eten en drinken, waar je tijdens het winkelen kunt genieten van een heerlijk kopje koffie en huisgemaakt gebak. Voor een voedzame lunch hoef je niet verder te zoeken, want ons restaurant biedt versgebakken brood en verschillende smaakvolle sandwiches. Kom gezellig langs en laat je verwennen!

 

Bekijk nu ons menu

Winactie Instagram
 

Op onze Instagram staat een geweldige winactie online! We verloten gedurende de hele maand augustus bij elke 100 nieuwe volgers een cadeaukaart ter waarde van €100,-! Zorg er voor dat je voldoet aan alle voorwaardes die aangegeven zijn bij het Instagram bericht en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. €100,-.

 

100 volgers extra = €100,- cadeaukaart verloting extra!

 

Bekijk hier de winactie

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy