Onderneem jij actie?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Beloon jezelf na Warmetruiendag - Tijd om een nieuwe trui te kopen!
BRUNOTTI Logo
BRUNOTTI Logo
HEREN
DAMES
KIDS

Wellicht heb je afgelopen week al eerder een mail van ons voorbij zien komen over Warmetruiendag, vandaag is het zo ver! Sinds 's ochtends vroeg staat bij ons de verwarming al uit, bij jou ook?

Dagen zoals vandaag dragen een stukje bij aan de bewustwording omtrent de verspilling van energie, maar het wordt er uiteraard niet mee opgelost. Het is altijd een goed idee om wat vaker je verwarming uit te zetten om op die manier toch een extra steentje bij te dragen. Voor het geval dat je warme Brunotti trui toch inmiddels aan vervanging toe is delen we weer een selectie van onze favoriete truien op Brunotti.com !

  GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

De truien die we vandaag uitlichten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, super tof. Op die manier draag je niet alleen bij aan het verminderen van de energieverspilling maar verminder je je ecologische voetafdruk ook nog eens op een andere manier. Maak kennis met de Donna-N voor dames en de Patcher voor heren.

SHOP MEN
SHOP WOMEN
Button Text
Custom
Custom
BRUNOTTI Logo

BRUNOTTI
Gezellenstraat 18 Nijkerk, Gelderland 3861RD
The Netherlands

No longer want to receive our emails?
Manage Preferences or Unsubscribe.