Gawalo
Online versie
Riothermie: warmte winnen uit huishoudelijk afvalwater
Water van de douche, de afwas, de wasmachine en het bad, al dit water komt in het riool terecht en daarmee verdwijnt ook een grote hoeveelheid warmte. Gelukkig is er riothermie, een techniek om die warmte te verzamelen en opnieuw te gebruiken.
Lees verder >
Uitkomsten onderzoek Partner of Choice volgende week bekend
Met welke bedrijven doet u het liefst zaken? Volgende week worden de uitkomsten bekend van het Partner of Choice-onderzoek in de werktuigbouwkundige installatiebranche. 
Lees verder >
Warmtepompvragen: R2-systeem aanpassen en informatie in datasets
“Als ik later bij een project een R2-systeem wil aanpassen, helpt de BC-controller mij dan flexibel te zijn?” en “Welke informatie kan ik vinden in de datasets van Mitsubishi Electric-producten?" Deze vragen stellen installateurs het vaakst aan Alklima over de warmtepompen van Mitsubishi Electric
Lees verder >
(advertorial)
alt
Adviseren duurzaam verwarmen
Grote kans dat je klanten bij je aankloppen voor advies over een duurzame installatie. Niet alleen omdat ze hun energierekening willen verlagen, maar ook omdat ze het milieu een warm hart toedragen. Aan jou de taak om ze goed advies te geven. Lees hier de tips van Resideo. 
Installatiesector heeft last van ziekteverzuim     
In november had de installatiesector met vertragingen en een lagere omzet te maken. Ziekteverzuim lijkt de boosdoener. Dat blijkt uit de 9de editie van Bouwmonitor, een onderzoek van Gawalo, Installatie Journaal en USP over de impact van het coronavirus op de bouw.
Lees verder >
Itho Daalderop weer in Nederlandse handen     
De Belgische investeringsmaatschappij Gimv verkoopt haar meerderheidsbelang in Climate for Life Holding, met daarin Itho Daalderop en Klimaatgarant, aan de Nederlandse branchegenoot Parcom.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Warmtepomp voor Aardehuis Salters in Cuijk
Jarenlang verwarmde Ronald Salters zijn aardehuis in Cuijk met een houtvergasser. Maar nu hij wat ouder wordt, is hij het gesleep met houten blokken zat en is hij op zoek gegaan naar een warmtepomp. Na wat wikken en wegen kwam hij bij Alklima/Mitsubishi Electric uit. Na nog een lange zoektocht naar >>
Lees verder >
Blog
Hoe adviseer je je klant over milieuvriendelijk verwarmen?
Nu het stookseizoen weer begint, staat de telefoon ongetwijfeld roodgloeiend. Grote kans dat klanten ook bij je aankloppen voor advies over een duurzame installatie.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright