1 maart 2017

Warmtepomp in ‘omgekeerde dakkapel’

De Nefit Energy Top is een prefab inbouwproduct waarin een complete Nefit EnviLine warmtepomp is verwerkt, inclusief het buitendeel. Deze ‘omgekeerde dakkapel’ wordt in zijn geheel via het dak van de woning geplaatst en zwevend aan het dak bevestigd.
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
1 min
Vier finalisten wedstrijd snelle badkamer-renovatie Mitros
1 min
De installateur als energieregisseur
1 min
Leverancier sfeerverwarming wil Europese markt veroveren
2 min
Kennis koudetechniek bijspijkeren op Klimaatvak
Bekijk al het laatste nieuws
(Advertorial)
Win DeWalt Gereedschap bij Blauwpro
Om je kennis te laten maken met Blauwpro hebben wij een geweldige winactie. Maak bij Blauwpro kans op één van onze drie geselecteerde DeWalt producten: toughsystem radio, schroefboormachine of haakse slijpmachine. Meedoen aan de winactie is heel eenvoudig. Kies het product dat je wilt winnen en meld je vervolgens aan. Doe hier mee.
Partnernieuws
Efficiënt bestellen met vernieuwde Servicewijzer app
Rensa voert continu aanpassingen door om het installateurs zo makkelijk mogelijk te maken. Onlangs is een belangrijke update gedaan van de Servicewijzer app. In deze nieuwste update is het mogelijk om de winkelwagen van de app te synchroniseren met Rensanet, en vice versa. Hierdoor kunnen monteurs nog makkelijker een bestelling klaarzetten voor de inkoper op kantoor.
Brouwerseiland: BIM in de woningbouw
Een spectaculair waterbouwkundig project gaat binnenkort van start in de Zeeuwse Delta: Brouwerseiland. Op een aantal eilanden worden circa 360 woningen gebouwd, die in anderhalf jaar tijd opgeleverd moeten worden. BIM is hierbij de sleutel, vertellen Mark-Jan Koldijk, algemeen directeur en Aart-Jan Stroober, werkvoorbereider bij DWT Groep.  
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Installatie Journaal
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens