Warmtepompen
Online versie
Mainimage
Warmtepomp op aardgas vervangt cv-ketel in jaren zestig huurwoning
Met de vervanging van de cv-ketel door een gasgestookte adsorptiewarmtepomp bespaart een woning uit de jaren zestig minimaal 30 procent aardgas. De ketelvervanger van Cooll Sustainable Energy zal omstreeks 2023 op de markt komen.
(advertorial)
alt
Trainingen A2W warmtepompen
Verwarmen en koelen gaat met de Aquarea High Performance J-Generatie Mono-bloc R32 lucht-water warmtepomp nu nog efficiënter en milieuvriendelijker. De warmtepomp is eenvoudig te installeren en met een smartphone te beheren. Meer weten? Schrijf u in voor een van onze webinars.
Warmtepomp staat zijn mannetje tijdens stevige vorstperiode
De koudegolf waar Nederland afgelopen week mee te maken kreeg was een goede test voor warmtepompen. Zouden ze de huizen voldoende warm kunnen krijgen? En wat gebeurt er met het energiegebruik? Een rondgang leert dat warmtepompen de test goed hebben doorstaan. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Vind nieuwe rendabele klanten
Het is voor bedrijven belangrijk om online vindbaar te zijn. Bijvoorbeeld via je eigen website en social media, maar ook via lead platforms. Download direct de whitepaper met 6 handige tips hoe je als installatiebedrijf online winstgevende nieuwe klanten vergaart.
‘Neem klachten over geluid warmtepompen serieus’
Een monotoon geluid, zoals van een warmtepomp, kan vervelende gevolgen hebben bij mensen, zoals hart- en vaatziekten. Hoe dat precies komt? Daar gaat Tjeerd Andringa nader op in. 
Lees verder >
Fabrikanten werken aan propaanwarmtepomp met kleine koudemiddelvulling
Propaan is in vrijwel alle opzichten een prima koudemiddel voor warmtepompen, maar de brandbaarheid ervan staat grootschalige toepassing in de weg. Europese fabrikanten werken nu voor het eerst samen aan een koudemiddelcircuit met een kleinere propaanvulling.
Lees verder >
Mini-warmtenet met open bron als alternatief voor lucht/water-warmtepompen
Energieleverancier Geohita ontwikkelde een collectieve warmtepompinstallatie met een mini-warmtenet én open grondwaterbron. Hierdoor is er geen geworstel met buitenunits van lucht/water-warmtepompen en het ruimtebeslag in de woning. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright