Gawalo
Online versie
Warmtepomp versus hr-ketel op waterstof

Warmtepomp of hr-ketel op waterstof? Wat is de beste oplossing? Welke techniek heeft de beste kaarten?

Lees verder >
Elektrische verwarming als hoofdverwarming

Of elektrische verwarming geschikt is als hoofdverwarming, is afhankelijk van veel factoren. Ook de soort verwarming die is toegepast, speelt hierbij een rol. In dit artikel zetten we de mogelijkheden op een rij.

Lees verder >
Elektrische verwarming profiteert van trend aardgasloos

Wat betekent ‘Van gas los’ voor de markt van de elektrische verwarming? Doet het al iets met het marktaandeel en is er een verwachting af te geven voor de prijsontwikkeling? 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Solar Bevestiging en Protectie
Om zonnepanelen optimaal te bevestigen en te beschermen, kiest u voor Ubbink Solar Bevestiging en Protectie! Dit unieke programma bevat bevestigings- en protectiesystemen die geschikt zijn voor alle in de markt verkrijgbare zonnepanelen. Optimaal bevestigd en klaar voor de zon!
Brandstofcel op Nederlandse markt met steun Europa

Via het Europese PACE-project willen de vijf grootste leveranciers van brandstofcel-micro-WKK’s voor 2021 minstens 2.800 toestellen geplaatst hebben in tien Europese landen. Ook de Nederlandse markt willen ze daarbij intensief gaan bewerken.

Lees verder >
Prefabinstallaties voor Overijsselse starterswoningen

In het Overijsselse Lemelerveld worden tien energiezuinige starterswoningen gebouwd waarin veel prefabelementen zijn verwerkt. Niet alleen de riool en het afgiftesysteem, maar ook de kant-en-klare ventilatiewarmtepomp.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Stulz start mbo-opleiding koeltechniek

Wat is de beste klimaatoplossing? Wat heeft in de gegeven situatie de voorkeur: precisiekoeling, comfortkoeling, (lucht)bevochtiging, een warmtepomp, of een combinatie van deze systemen. De oplossing die het meest biedt vanuit prestaties en lage (levensduur) kosten zal vaak uit een combinatie van>>

Lees verder >
(advertorial)
Duco
Duco op Building Holland 2019
Energiezuinig wonen, een comfortabel binnenklimaat en bovenal de gezondheid van de bewoners zijn dé uitdagingen in het toekomstig bouwen. Building Holland vormt de uitgelezen kans om in een kort tijdbestek op de stand van Duco voeling te krijgen met een optimaal binnenklimaat.
Vakbase W-installatie
Hoe monteer je leidingen van cv-systemen?

Cv-leidingen moeten zo worden aangelegd dat zij voldoende mogelijkheid bieden voor het opvangen van expansie als gevolg van temperatuurverhoging. Ook moeten we een goede ontluchting waarborgen. 

Lees verder >
Whitepaper
Capaciteit berekenen van warmwatervoorziening

Er zijn enkele vuistregels om een goede berekening te maken voor de warmtapwatervoorziening. In deze gratis whitepaper van de redactie van
Gawalo leest u daarover meer met enkele praktische rekenvoorbeelden.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright