Proef de keuken van Australië. | Webversie

Fijnproeven en wijnproeven. Maak een culinaire reis door Australie. - Kies "Geblokkeerde inhoud weergeven" om alle beelden in te laden

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

In deze nieuwsbrief
  • Culinair Australië
  • Dé wijnstreek: Hunter Valley
  • Eten Australiërs kangoeroes?
  • Meer Getaway Travel
Emma van Kampen

Emma van Australie.nl

"De wijnstreek Hunter Valley móet je bezoeken als je net als ik houdt van een goed wijntje en dineren met een uitzicht. Maak met mij een culinaire rondreis!"

 Australiërs zijn echte vleeseters. Je eet er grote stukken vlees van de 'barbie', traditionele 'bush tucker'-gerechten zoals kangoeroe of je bestelt er Mod Oz-gerechten. Mod Oz is een fusion van de inheemse, Aziatische en Westerse keuken. Zelfs vegetariërs zijn er gek op!

In deze nieuwsbrief nemen we je mee op culinaire ontdekkingsreis door Australië. We bezoeken dé wijnstreek van Australië, reizen van Melbourne naar Sydney en nog veel meer.

Wijnproeven in Australie
De wonderlijke Rockies
Dit is dé wijnstreek in Australië

Dit is dé wijnstreek in Australië

Op twee uurtjes rijden van Sydney vind je de wijnstreek Hunter Valley. Hier ga je op een culinaire trip. Je rijdt langs prachtige groene wijnranken en gaat wijnproeven! 

Liefs van de redactie

Eten Australiërs kangoeroes?

Eten Australiërs kangoeroes?

Vroeger waren kangoeroes een van de favoriete maaltijden van de Aboriginals. Vandaag zijn ze het nationale symbool van Australië. Staan ze nog op het menu?

Lees hier ons antwoord

Aboriginals zijn de ontdekkers van culinair Australië

Aboriginals zijn dé ontdekkers van culinair Australië

De Australische keuken is divers. De Aboriginals hebben met hun ‘bush tucker’-leefstijl hieraan bijgedragen. Ook jij kan een dagje Aboriginal zijn! Check it out...

Lees hier de blog

Ontdek culinair Sydney en Melbourne

Ontdek culinair Sydney en Melbourne 

Reis van Melbourne naar Sydney voor een culinaire reis! Onderweg ontdek je de moderne Australische eetcultuur Mod Oz en eet je in de beste restaurants.

Ontdek de route 

Welk cijfer geef jij Sydney?

Ben jij ook in Sydney geweest? Deel je reiservaring op Australie.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw foto's en review op de website en in de nieuwsbrief!

Geef je cijfer
Wat is jouw Zuid-Afrika?
Top 3 reizen
Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Inspiring new ways

"Ben je al eens in Australië geweest? Ga dan op avontuur in Zuid-Afrika! Combineer spectaculaire landschappen met wereldsteden en wildparken."

Autoreis Zuid-Afrika Compleet
Deze complete autoreis door Zuid-Afrika is met name geschikt voor de reizigers die van vrijheid houden. Je ontdekt Zuid-Afrika in 23 dagen met je eigen huurauto.
Bekijk deze rondreis

 Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho ontdek je een ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen: woeste bergen, wilde kusten en stille baaien.
Bekijk deze rondreis

Hoogtepunten Krugerpark, Swaziland & Drakensbergen
Met deze rondreis verken je in twee weken alle hoogtepunten in het noorden van Zuid-Afrika! Spot de Big Five tijdens een wandelsafari en fiets tussen zebra’s en kudus.
Bekijk deze rondreis

Meer Getaway Travel
Win hét camping kookboek

Win hét campingkookboek 

Ben jij een kampeerfanaat maar weet je nooit wat je moet koken op reis? Doe dan mee aan de prijsvraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit kookboek.

beantwoord de prijsvraag

Word jij de nieuwe columnist?

Word jij de nieuwe columnist?

Houd jij van schrijven en ga jij langere tijd op reis of zelfs wonen in Australië? Meld je aan als columnist en wie weet zie je jouw artikelen binnenkort terug op onze site.

MAIL NAAR CONTACT@AUSTRALIE.NL

Gezondopreis
GGD Reisvaccinaties
VisumCentrale

Je ontvangt deze Australie.nl nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeurenAfmelden