Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
dinsdag 25 augustus 2020
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Waslijst aan klachten tegen AA (lid Accountantskamer) volledig ongegrond
Er moest extra papier in de printer om alle klachten tegen een accountant-administratieconsulent onder elkaar te krijgen. De Accountantskamer had in zijn oordeel uiteindelijk maar heel weinig tekst nodig.
Lees verder »
Deel administratie zoek bij Spyker Services
Nu bij het failliete autobedrijf Spyker Services een deel van de administratie zoek blijkt, is het laatste restje decorum verdwenen bij wat ooit het meest prestigieuze automerk van Nederland was.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Fiscount Kennismarathon

Dit jaar is helaas niet geschikt voor een (kennis)festival, maar wel voor een gezond alternatief: een online kennismarathon van 10 t/m 12 november. En dan denk jij misschien: Na zo’n vermoeiend jaar nog een marathon? Jazeker, want deze levert je juist energie én kennis op! Je stelt jouw eigen programma samen uit het uitgebreide cursusaanbod. Je update ontspannen je kennis en bereikt fluitend je PE-doelen. Loop jij een kennisrondje mee?

Lees verder »
Arjan Brouwer (PwC): ‘Ga in gesprek met klant over toekomstige kasstromen’
In het Financieele Dagblad waarschuwde Arjan Brouwer (PwC) vanmorgen voor NOW-steun die mogelijk moet worden terugbetaald. De MKB-accountant kan hier volgens hem een proactieve rol spelen.
Lees verder »
‘Deloitte kreeg 2 miljoen voor onderzoek naar belastingdienst’
Volgens Pieter Omtzigt (CDA) heeft Deloitte twee miljoen euro gekregen voor haar rapport over de cultuur bij de belastingdienst terwijl veel getroffen ouders in de toeslagenaffaire nog altijd wachten op hun geld. ‘Gekmakend’ noemt bij dat. Advocaat Geert Jan Knoops valt hem bij.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Fiscaal Vanmorgen: actuele fiscale opleidingen ook voor jou!

Fiscaal Vanmorgen, onderdeel van MOCuitgevers verzorgt fiscale opleidingen voor accountants, belastingadviseurs en fiscalisten. Altijd maximaal 15 deelnemers per groep waardoor veel interactie mogelijk is. Er is veel aandacht voor jouw praktijkvragen. Dit format zorgt voor een goede kwaliteit en hoge waarderingen (8+) van onze opleidingen.

Lees verder »
TIP
Tipweek | Tip 2 – Voorkom intrekking BTW-nummer nihil-aangevers
Heb jij cliënten die minimaal 1 jaar op hun BTW-aangiften invullen dat zij niets hebben aan te geven, waardoor zij dus ook geen BTW hebben…
Lees verder »
Laatste week voor aanvraag NOW 2.0
Werkgevers die een aanvraag willen indienen voor de tweede tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 2.0) hebben daarvoor nog één week te tijd. Een aanvraag indienen bij UWV kan tot en met maandag 31 augustus.
Lees verder »
Feuilleton Professional in de knel (33). Nodige kwetsbaarheden eigen ICT-systeem
Johannes was goedgehumeurd, het viel Els op. Kwam dat door het gesprek dat ze onlangs met hem had gehad? Zelf voelde ze in ieder geval minder spanning. Ze had het openhartige gesprek op prijs gesteld, alhoewel ze ook wel besefte dat Johannes in een aantal gevallen niet snel van mening zou veranderen. Volgens Hans was […]
Lees verder »
Voetbalprof die CFO werd leeft voort in ‘Nimox’-arrest
Het cliché dat voor de profvoetballer die stopt een sigarenwinkeltje een mooi tijdverdrijf is, gold niet voor Jacques Visschers. Het vrijdag overleden NAC-icoon werd accountant en was financieel directeur bij Nimox.
Lees verder »
Maaltijdbezorger blundert met cijfers
Just Eat Takeaway, moeder van maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl, heeft twee weken geleden verkeerde cijfers gepubliceerd. Het verlies over 2019 blijkt drie keer hoger dan gerapporteerd.
Lees verder »
OPLEIDINGEN
Schakelprogramma naar Post HBO Accountancy (AA) Overige Opleidingen
Markus Verbeek Praehep
1 september 2020
HBO-PROGRAMMA MODERNE BEDRIJFSADMINISTRATIE
HAN
15 september 2020
Bedrijfseconomisch ontslag
NBA Opleidingen
17 september 2020
VACATURES
Data-analist met Business Analytics mindset (32 uur mogelijk)
Coney
Customer Success Manager
Silverfin
Amsterdam
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN