Nieuwsbrief van 1-2-18 6:27:00
Online bekijken

Dé tool tegen gehoorbeschadiging

Het gelach van je kind...Stel je eens voor dat je dat niet meer kan horen?

3M introduceert toolbox tegen gehoorbeschadiging. We hebben allemaal een emotionele band met wat we horen en houden van de geluiden die ons gelukkig maken. Tegelijkertijd is gehoorschade beroepsziekte nummer 1. Belangrijk om hier dus wat meer aandacht aan te geven.

Kingspan Insulation introduceert spouwplaat voor oneffen muren

Een dunne, betaalbare isolatieplaat met een hoge isolatiewaarde die als product ook nog eens heel  eenvoudig te verwerken is. De nieuwe Kingspan Kooltherm K108 Plus Spouwplaat is het beste van twee werelden.

Aliplast renoveert 68 woningen stijlvol met aluminium profielen 

Renovatie Stellenbosch in Den Haag met isolerende raam- en deurprofielen van Aliplast. Voor het complex Stellenbosch is gekozen voor Aliplast raam- en deurprofielen. De VVE van Stellenbosch gaf opdracht aan Renovatiespecialist ‘Dreumel’ ervoor om de voormalige schuiframen te vervangen door de nieuwste ‘Max Light Modern’ serie van Aliplast Aluminium Systems..

Personenlift voor nieuwbouw woongebouwen Schindler 3300 

De Schindler 3300 is een personenlift aanbevolen in woongebouwen tot maximaal 20 stopplaatsen en 75 m. Het is een flexibele standaardoplossing die vorm en functie verenigt. Een grotere liftkooi met meer persoonlijke ruimte voor een beperkte schacht..

Oververhit gemeentehuis krijgt 'coole' groene zonwering

Heerhugowaard heeft de primeur met "Shadogreen" begroeide zonwering. In het gemeentehuis in Heerhugowaard wordt het, wanneer de zon schijnt, onaangenaam warm. Zo warm zelfs, dat het deel van het gebouw dat achter de glazen zuidgevel ligt daardoor bij mooi weer nauwelijks bruikbaar is. Daar moest verandering in komen. 

Wegmarkeringen van Triflex als eerste van Europa met CE-markering

De wegmarkeringen van Triflex voldoen, als eerste van Europa, aan alle eisen om de CE-Markering  te mogen dragen. De CE-Markering (CE staat voor Conformité Européenne) betekent dat de markeringsproducten van Triflex in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving. 

Prijswinnend lineair vilten plafondsysteem van Hunter Douglas toegepast in nieuw bedrijfsgebouw

A-merkenleverancier Brand Masters pioniert met HeartFelt®. Brand Masters uit Oosterhout is een jong en opkomend bedrijf in de zoetwarensector met een eigen stijl van ondernemen; vooruitstrevend en origineel. Deze eigenschappen komen terug in hun nieuwe bedrijfsgebouw in het Brabantse Oosterhout.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.