AUTEURS | BOEKEN | NIEUWS | BLOG
Prachtig verhaal over menselijkheid, vergeving en de kracht van de liefde
Rake roman over de levenslange vriendschap en liefde tussen twee buurkinderen. Alsof je naar een hedendaagse Romeo en Julia kijkt wanneer ze waren blijven leven.
LEES MEER
Vraag me nog eens
Mary Beth Keane
Vraag me nog eens is een zeer aangrijpend en louterend relaas over de levenslange vriendschap en liefde tussen de dochter van Francis en Lena, Kate, en de zoon van Brian en Anne, Peter.

Kate en Peters liefdesverhaal wordt getekend door tederheid, grootmoedigheid en genade, ook al wordt die liefde op de proef gesteld door veranderde herinneringen en schimmen uit het verleden.
LEES MEER
Speels, grappig en dromerig meesterwerk
De vlakte
Gerald Murnane
Gerald Murnanes roman De vlakte, die in 1982 verscheen, geldt in kleine kring al als een meesterwerk. Nu wordt het hoog tijd dat zijn werk het grote publiek bereikt.

In deze roman arriveert een jongeman op de Australische vlakte in de hoop een film te kunnen maken over de vreemde, maar rijke cultuur van haar bewoners. Het resultaat is een minutieuze verkenning van het vlakke Australische binnenland en zijn landeigenaren. 
LEES MEER
‘Een van de boeiendste boeken die ik ooit heb vertaald.’
blog

Door vertaler Saskia Peterzon-Kotte 
Op een doodgewone, doordeweekse avond ontploften mijn telefoon en mijn mailbox. Ik woon op Sardinië en had er geen idee van dat een door mij vertaald boek door het boekenpanel van DWDD was uitgeroepen tot ‘Boek van de maand’.

LEES VERDER
De appelboom
Christian berkel
Aangrijpende, deels autobiografische roman over drie generaties van een Duits-Joodse familie, hun levens een testament van de tumultueuze twintigste eeuw.

De appelboom ligt op 3 maart in de winkels!
LEES MEER