Maak dan kennis met de nieuwe collectie beugelloze bh's, die comfort en steun perfect combineren. Of je nu kiest voor een voorgevormd model of een grotere cupmaat nodig hebt, deze bh’s zitten geweldig. Kom gezellig langs in onze winkel in Rosmalen en voel het verschil zelf!

De Anita Bralette Essentials is supercomfortabel met uitneembare, licht gevulde schuimcups die dankzij kleine gaatjes goed ademen. De brede schouderbanden geven extra steun, en de brede rugband zorgt voor een fijne, aansluitende pasvorm. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De Rosa Faia Lace Rose Comfort BH is een beugelloze BH met voorgevormde, gladde cups van spacer-materiaal die onzichtbaar zijn onder kleding. Een strookje kant langs de zijkant van de cups geeft de BH een luxe uitstraling. De BH voelt heerlijk zacht aan, is luchtig en sluit mooi om de borsten. Verkrijgbaar in de kleuren champagne, desert, zwart en rosewood.

De Bralette Fantasie Smoothease is een beugelloze bralette die ultiem comfort biedt. Gemaakt van zachte stof met gelijmde randen voor een perfecte afwerking. De stevige stof biedt ondersteuning, terwijl de voorgevormde cups met verwijderbare pads voor de juiste vorm zorgen. Gemakkelijk aan te trekken en zeer comfortabel. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

De Rosa Faia Bobette Comfort BH is een luxe, beugelloze BH volledig overtrokken met kant. De BH biedt voldoende steun en heeft een zachte binnenkant voor extra comfort. De licht gepolsterde schouderbandjes worden breder bij grotere maten voor extra ondersteuning. Dankzij de anatomisch gevormde onderband voorkomt de BH druk op de maag, wat hem ideaal maakt voor dagelijks gebruik, met een chique uitstraling. Verkrijgbaar in zwart en marine blauw.

Volg ons