Het Agri & Food Logistiek Congres: registratie is open! 
Bekijk deze email in uw browser.

Registratie is open!

De weg naar zero-verspilling


De hedendaagse verslogistiek staat voor complexe uitdagingen, met zero-emissie zones die de toegang van koelwagens tot stadscentra beperken, het belang van circulaire processen en het verduurzamen van transport. Het vinden van evenwicht tussen deze eisen is essentieel voor het creëren van een toekomstbestendige verslogistieke sector.

Op donderdag 30 mei komt de agri & food sector samen in de KAS in Woerden, tijdens het Agri & Food Logistiek Congres. Bent u erbij? 
 
 

Maak kennis met de eerste sprekers:

Sander de Leeuw
Universiteit Wageningen

 
Babiche van de Loo
Joint Corridors
Off-Road

 
Daniel Bollard
Havenbedrijf Rotterdam

 
Houd de website in de gaten voor meer inspirerende sprekers! 

Aanmelden
Zien we elkaar op donderdag 30 mei in Woerden?Schrijf u vandaag nog in. Het ticket is inclusief netwerklunch en afsluitende borrel.

Word partner! 

Tijdens het Agri & food Logistiek Congres komen beslissers uit de verslogistiek samen. Dit is uw kans om uw bedrijf te presenteren aan het toegewijde publiek. Profileer uw product of dienst aan deze dynamische sector. Vraag vrijblijvend naar de partnermogelijkheden.
 

_______

Programma

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen tijdens het gevarieerde middagprogramma waar voldoende ruimte is om te netwerken. Diverse topics komen aan bod:

- verduurzaming
- technologieën 
- zero-emissie transport
- verspilling reduceren
- innovatie

Bekijk hier het
volledige programma.
Organisatie & Partners