Met technologieën zoals AI en uitgebreide analytics wordt een keuze maken in platform en functionaliteiten steeds complexer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

Met technologieën als AI en uitgebreide analytics worden de mogelijkheden in marketing automation uitgebreider en de keuzes anders.

Wat zijn de echte behoeften van je bedrijf en waar begin je als je het gevoel hebt dat het tijd is voor een nieuw systeem of een efficiëntieboost?

Zet de onderstaande video’s op je kijklijst en je maakt een goed begin.

De Marketing Automation video collectie is vanaf 12 oktober te zien bij Emerce TV. Mis deze en andere video's niet en maak nu alvast je kijklijst aan> 

 
 
 
 Marketing automation 101

Frans Riemersma (MarTechTribe)

Marketing automation 101

De startvideo voor iedereen die wil weten wat de marketing automation markt te bieden heeft en waar je rekening mee moet houden in de aanschaf van nieuwe tools. In deze video neemt Martech-goeroe Frans Riemersma je mee op een ontdekkingsreis door de markt, onthult hij welke bedrijven kiezen voor welke software en waarom.

Zet op kijklijst >
 
 
AI-tools

Manuel Tönz (Bloomreach)

AI-tools

Als je door de bomen het bos niet meer ziet in de AI wereld, ben je niet de enige. AI helpt met onder andere klantbetrokkenheid, zoekfuncties op websites en e-commerce. Maar dan moet je wel weten welke tool te kiezen en hoe deze te gebruiken. Deze video bespreekt of maatwerk of standaardoplossingen beter zijn, hoe je de juiste AI-tools kiest en de nieuwste trends in online winkelen, zoals conversational shopping met generatieve AI.

Zet op kijklijst >
 
 
Voorkom veel gemaakte fouten

Michael Straathof (100%EMAIL)

Voorkom veel gemaakte fouten

Hoe migreer je optimaal naar nieuwe software, en hoe ziet de roadmap na de livegang eruit? Michael was vele malen getuige van dit soort processen en weet haarfijn waar het vaak fout gaat. Hij deelt in deze video vijf veel gemaakte fouten waar hij je voor wil behoeden.

Zet op kijklijst >
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.