5 vragen aan Karin Slaughter, De mooiste fietsroutes & Woodstock aan de Maas
ZIN Magazine 7

ZIN Magazine 7

Verrassend Chemnitz, Bio-identieke hormonen & Oma worden en er nog niet aan toe
Zin
Do’s en dont’s als je iemand condoleert
‘Wat er voor je’

Iemand uit je omgeving is een dierbare verloren. Grote kans dat je wat van je wil laten horen (goed idee!). Je doet het altijd goed. Maar toch ook weer niet. Condoleren, steun betuigen, helpen: het kan voelen alsof je op eieren moet lopen. Is eigenlijk ook wel een beetje zo. Zin deed onderzoek in eigen bubbel en kwam tot de volgende aanbevelingen.

Zin
Week van het Spannende Boek
5 vragen aan Karin Slaughter 

Ben jij fan van de Amerikaanse Queen of Crime Karin Slaughter? In haar nieuwste thriller Waarom we logen stuiten Will Trent en Sara Linton tijdens hun huwelijksreis in een afgelegen resort op een gruwelijke moord die alles te maken heeft met duistere familiegeheimen. 

Zin
Zin & SRC REIZEN
Roadtrip in voormalig Oost-Duitsland

Kunst, Kaffee und Kuche. Aan de oostgrens van Duitsland, op zo'n zeven uurtjes rijden van Utrecht, dwaal je door genoeglijke middeleeuwse stadjes, bewonder je grootse kastelen en slenter je over prachtige marktpleinen. Decennialang lagen Thüringen en Saksen verborgen achter het IJzeren Gordijn, maar nu zijn deze steden een geweldige bestemming voor een onvergetelijke roadtrip!

Zin
Love, peace & happiness
Documentaire Woodstock aan de Maas

Holland Pop Festival Rotterdam (1970) staat te boek als mijlpaal in de Europese muziekgeschiedenis. Het zogenaamde 'Woodstock aan de Maas' wordt nog altijd gezien als de moeder van de meerdaagse muziekfestivals zoals we die tegenwoordig kennen. Nu is er de documentaire.

Zin
‘Ik zie de bevrijdende kracht van literatuur’
Schrijver Christine Otten

In de gevangenis heerst een machocultuur waar je kwetsbaar opstellen je niet in dank wordt afgenomen. Door haar schrijfgroep maakt schrijver Christine Otten echter van alles los bij de gevangenen. Positiviteit, talent en goede gesprekken. Haar nieuwe roman Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld had ze zonder deze ervaringen niet kunnen schrijven.

Zin
Tijdelijke aanbieding:
Plus Magazine Weekdeal!

Plus is meer dan een tijdschrift; met onze website, nieuwsbrieven, social media en specials beleef je een dag vol plussen.

Zin
25 jaar fietsknooppunten
De mooiste fietsroutes in Nederland

Zeg je Nederlandse cultuur, dan denk je al gauw aan fietsen. We zijn het enige land met meer fietsen dan inwoners. Ook de witte bordjes met groene cijfers - de zogenaamde fietsknooppunten - zijn meer weg te denken uit ons straatbeeld. Van de Friese Meren tot de Limburgse heuvels, ze wijzen ons al 25 jaar de weg.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden