Vraag een proefnummer aan over bedrijfsopvolging‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Nummer 1/2024 van Tijdschrift Familiebedrijven is verschenen.

Bedrijfsopvolging 


Deze editie gaat in op de al sinds lange tijd verwachte aanpassingen van de fiscale bedrijfsopvolgingsfaciliteiten (BOR-SW en DSR-ab).


Ook de bezits- en voortzettingseis voor de dga komt ruim aan bod: wat kan en mag een ondernemer nog wel doen en wat niet meer tijdens de bezits- en voortzettingsperiode? Uiteraard wordt ook het erfrecht besproken bij de opvolging en de juiste voorbereiding van de verkoop via inzicht in de value drivers van de onderneming

Meer dan 1000 abonnees hebben het nieuwe nummer inmiddels ontvangen!

Tijdschrift Familiebedrijven (TF) is een multidisciplinair tijdschrift met artikelen over fiscale, juridische, financiële en accountancy-onderwerpen rondom een centraal gekozen thema met het familiebedrijf/mkb als focus. Wilt u kennismaken met Tijdschrift Familiebedrijven? Vraag dan een gratis proefnummer aan. 

Vraag een gratis proefnummer aan

Over de proefnummers

Over Tijdschrift Familiebedrijven

PE-punten

  • RB 4

  • NiRV 6

  • KNB/EPN 6

  • NEVOA 6

  • NOAB 6

  • RAB 1-6


Waarom Tijdschrift Familiebedrijven?


Over onze abonnementen

Met vriendelijke groet, 

Igno Ketelaars
Uitgever Tijdschrift Familiebedrijven

MOCuitgevers Vanmorgen is uitgever van Accountancy Vanmorgen, Fiscaal Vanmorgen, JurisDidact, Salaris Vanmorgen en Pensioen Vanmorgen. Copyright © 2022 Tijdschrift Familiebedrijven. Alle rechten voorbehouden.

Gegevens wijzigen | Afmelden