En is dat schadelijk voor je?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Hoe stel je je verkiesbaar voor de Tweede Kamer?

De Nederlandse politiek zoekt nieuwe gezichten. Maar welke weg moet je afleggen om plaats te mogen nemen in een van de 150 stoelen in de Tweede Kamer?

Ik ben van de partij
 
 
Afbeelding
 

Versnelt aftersun de genezing van je huid na verbranding?

Autsj, knalrood verbrand. Geen punt, gewoon drie tubes aftersun eroverheen leegknijpen en je huid is zo goed als nieuw. Klopt dat of is het gewoon een verkooppraatje?

Proberen ze je iets aan te smeren?
 
 
 
Afbeelding
 

De nieuwste Quest ligt nu in de winkel

Wil je deze zomer naast onze online-artikelen ook eens genieten van de verhalen in de papieren Quest? De nieuwste editie ligt nu in de winkel. Met verhalen over onder andere humor, hersenen, escaperooms, koeien en misleidende onderzoeken. En dat voor maar 6,75.

Daar wil ik meer over weten
 
Afbeelding
 

Politiegeweld in Frankrijk: waarom escaleert het zo vaak?

Het is weer eens mis in Parijs. In verschillende wijken van de Franse hoofdstad braken rellen uit, nadat een politieagent een 17-jarige jongen doodschoot tijdens een identiteitscontrole. Waarom gaat dat zo vaak mis?

Sacrebleu
 
 
Afbeelding
 

Wat gebeurt er als je hand of been 'slaapt'?

Dat verdoofde en tintelende gevoel in onze ledematen kennen we allemaal wel. Meestal hebben we te lang in een bepaalde houding gezeten of gelegen. Gelukkig is alles snel weer normaal zodra je in beweging komt. Maar wat is er eigenlijk gebeurd?

En kan het kwaad?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Hoe houd je je huisdier koel tijdens warme dagen?

Niet alleen mensen puffen wat af op een hete dag. Ook onze huisdieren hebben last van de hitte. Hoe help je je hond door de warmte heen?

Woef!
 

En voor de katteneigenaren: hoe houd je je kat koel?

Miauw!