Ploppen ze er dan uit?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Je reuk terugkrijgen na corona? Dat is lang niet altijd een pretje

'Jeetje, wat stinkt hier zo?' Mensen die hun reuk na een coronabesmetting weer terugkrijgen, zullen misschien wel weemoedig terugdenken aan de tijd waarin ze niks konden ruiken. Dat heeft alles te maken met de zogeheten 'coronageur', die vieze vormen aanneemt. 

 
 
Quest
 

Nederlands kraanwater is hartstikke gezond. Waarom drinken we dan uit flessen?

In Nederland drinken we per jaar zo'n 400 miljoen liter weg aan flessenwater. Dat wil zeggen: mineraalwater, bronwater en bruisend water. Nergens voor nodig, kraanwater is namelijk veel beter voor je!

 
 
 
Ze zijn er nog: de scheurkalenders van Quest  

Ze zijn er nog: de scheurkalenders van Quest

Ontvang jij Quest al thuis? Dan baal je vast dat je hem iedere keer zo snel uit hebt. Haal dus snel onze scheurkalender(s) in huis! Dan heb je dit jaar iedere dag iets te lezen. Ze zijn te koop vanaf € 14,99.

Natuurlijk kun je ook (jezelf) een abonnement plus een scheurkalender cadeau doen. Voor maar € 29,99 krijg je nu 5 x Quest, 4 x Quest Historie of 7 x Quest Junior thuisgestuurd, mét bijpassende scheurkalender.

 
Quest
 

Meningen gezocht!

Welke e-cursus van Quest zou jij willen volgen?

Bij Quest gaan we ook in 2022 weer aan de slag met het maken van nieuwe onlinecursussen. Maar welke onderwerpen moeten we behandelen? We maakten een shortlist en hebben jouw hulp nodig met kiezen! Wordt het een cursus over kinderen opvoeden of toch beleggen? 

 
 
Quest
 

Wat gebeurt er als je je ogen openhoudt tijdens het niezen?

Hatsjoe! Verschillende mensen, waaronder de televisiemakers van Myth Busters, zijn erin geslaagd om hun ogen open te houden tijdens het niezen. Kunnen je ogen daar wel tegen?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Vijf dode kinderen in één gezin: zó sloegen de mazelen toe in 1934

Een vaccin tegen mazelen was er niet in 1934. En dus kon het virus vijf slachtoffers in één gezin uit het Brabantse dorp Alem maken. Lees het hartverscheurende verslag uit de krant van toen.