Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
29 augustus 2023
Wat gebeurt er in Boxtel op het gebied van duurzaamheid?

Samen met inwoners, bedrijven en ondernemers zetten wij ons in voor een duurzame gemeente. Ben je benieuwd wat er in je dorp gebeurt op het gebied van duurzaamheid? Lees mee hoe je op de hoogte blijft.
 

Nieuwsbrief duurzaamheid 

Met de nieuwsbrief duurzaamheid wil de gemeente Boxtel inwoners, collega’s, ondernemers en raadsleden informeren over onderwerpen, acties, subsidies en de nieuwste ontwikkelingen op duurzaamheid in Boxtel. De nieuwsbrief komt ieder kwartaal uit. Abonneer je op de nieuwsbrief

Lees verder

Warmtecafé: het collectief adviseren en inkopen van isolerend glas
Steeds meer inwoners kiezen voor beter isolerend glas. Want met goede isolatie hoef je minder te stoken om jouw woning warm te houden. Zo kun je besparen op je energierekening. Daarnaast woon je prettiger en draag je bij aan een beter klimaat. Om het je makkelijk te maken om te isoleren, organiseert de gemeente Boxtel een collectieve inkoopactie voor isolerend glas. De collectieve inkoopactie is gericht op woningeigenaren.  

Lees verder
Wegafsluiting Nieuwe Nieuwstraat en Beneluxlaan

Op zondag 3 september is de Nieuwe Nieuwstraat - Beneluxlaan afgesloten voor verkeer tussen 9.00 en 18.00 uur voor verkeer.
 
Afgesloten voor verkeer
In verband met de Boxtel-Oost dag zijn de Nieuwe Nieuwstraat (gedeelte Hendrik Verheeslaan – Pastoor van Besouwplein) en Beneluxlaan (gedeelte Hendrik Verheeslaan – Oosterhof) afgesloten voor verkeer.

Wegafsluitingen in Boxtel 
Wil je meer informatie over de wegafsluitingen in Boxtel? Ga naar onze pagina wegwerkzaamheden.
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten