ELF Voetbal nieuwsbrief van 10-03-2022
Wat heeft AZ te duchten van het Noorse voetbal

AZ neemt het deze week op tegen Bodö/Glimt. De ploeg is sinds de loting tegen de Alkmaarders meerdere keren uitgelicht. Maar hoe goed is het Noorse voetbal nou eigenlijk? Hoe presteren de Noorse teams in Europa?


lees verder
De verrassingen van Europa

Ook dit jaar hebben de Europese competities weer de nodige verrassingen. Teams die sportief boven hun budget presteren. Clubs die eindelijk weer kampioen kunnen worden. Elftallen die voor het eerst kans maken op een prijs. Een paar van deze verrassingen op een rijtje.

lees verder
Extra dikke 10 Jaar PANNA! Special is uit: boordevol top 10's en tip 10's en mét OBZ

Confetti, slingers, ballonnen en vlaggetjes. Het is feest bij PANNA! We bestaan tien jaar en daarom maakten we een speciale editie. Bovendien een extra dikke editie. Onze 10 Jaar PANNA! Special is vanaf nu verkrijgbaar! Een nummer boordevol top 10's en tip 10's! We gingen een potje Tienen tegen Bankzitter Raoul, vroegen Vivianne Miedema om haar tien scoortips en namen met de boys van OBZ (van de hit Kachel!) zelfs een heus verjaardagslied op! En dat is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen.

lees verder
Braziliaanse ex-MVV'er Emerson houdt van deltavliegen: "Geweldig om van een berg te springen"

104 seconden. Zoveel tijd had Emerson Luiz Firmino nodig om op een ijskoude zaterdagavond in februari 1998 zijn eerste doelpunt voor MVV te maken. De Braziliaanse goalgetter, tegenwoordig deltavlieger, denkt met veel plezier en enthousiasme terug aan zijn dienstverband bij De Sterdragers en komt nog steeds graag in Maastricht. "Helaas moest ik vertrekken door vieze spelletjes van het bestuur."

lees verder
Liggen er kansen voor Vitesse tegen AS Roma?

Vitesse ontvangt aankomende donderdag opnieuw een absolute topploeg in Arnhem. Na Tottenham Hotspur komt nu AS Roma op bezoek. Op papier een eitje voor de elf mannen van José Mourinho, maar zijn er ook zwakke punten te ontdekken bij de huidige nummer vijf van Italië.

lees verder
Deze vaste klanten zijn opeens in een degradatiestrijd verwikkeld

In Duitsland zagen we het bij Werder Bremen vorig jaar. De ploeg degradeerde na veertig jaar uit de Bundesliga. Ook voor de teams die zichzelf onaantastbaar wagen, kan het doek zomaar vallen. Welke vaste klanten lopen er dit seizoen gevaar in Europa?

lees verder
Even voorstellen: dit zijn de nieuwelingen in de selectie bij Jong Oranje

Bondscoach Erwin van de Looi heeft zijn voorselectie weer bij elkaar gepuzzeld. De oefenmeester van Jong Oranje kreeg plots weer de beschikking over Ryan Gravenberch en heeft daarmee een oude bekende terug in de selectie. Er zijn echter ook drie nieuwe namen in de selectie. Een voorstelronde

lees verder
Wie is de nieuwe Ajax-doelman Przemyslaw Tyton?

Doordat in Amsterdam de ene naar de andere keeper geblesseerd raakt, heeft Ajax een keepersprobleem. De ploeg van Erik ten Hag testte daarom Robbin Ruiter, maar besloot te kiezen voor een andere optie. Przemyslaw Tyton keert namelijk terug in de Eredivisie als reserve bij de koploper. 

lees verder
Interview Paulos Abraham: "Ik speelde op mijn PlayStation FIFA en keek series op Netflix"

Aankoop Paulos Abraham werd in de winter van 2021 gepresenteerd als het nieuwe kroonjuweel van FC Groningen. De Zweedse aanvaller heeft zijn potentie het voorbije jaar nog niet kunnen waarmaken in de Eredivisie. Niet in de laatste plaats door een moeilijke aanpassing in ons land. "Ik sloot mezelf op in mijn appartement en speelde urenlang FIFA."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Chelsea FC - Brentford FC02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
JRM Reizen
 
Liverpool FC - Watford FC02-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Manchester United - Leicester City02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Tottenham Hotspur - Newcastle United02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
JRM Reizen
 
West Ham United - Everton FC02-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
JRM Reizen
Bekijk alle voetbalreizen