Gawalo
Online versie
Wat is adiabatische koeling?
Wat is adiabatische koeling? Naast schoon en energiezuinig, is het een relatief eenvoudige technologie met een hoge functionele betrouwbaarheid. Een adiabatisch koelsysteem is bovendien gemakkelijk aan te leggen en te onderhouden. In principe kan elke installateur dat.  
Lees verder >
Unica in 2020 ruim door omzetgrens van half miljard
Technisch dienstverlener Unica behaalde in 2020 goede resultaten. De omzetgrens van een half miljard werd doorbroken. In 2021 wordt een verdere groei verwacht. Deze verwachting wordt versterkt doordat het bedrijf in 2021 meerdere acquisities denkt te kunnen realiseren.
Lees verder >
Ervaringscertificaat behalen: hoe werkt dit in de praktijk?
Met een Erkenning Verworven Competenties-certificaat worden je vaardigheden officieel erkend. Het ervaringscertificaat is gelijkwaardig aan een schooldiploma. Maar welke voordelen biedt het? Twee monteurs vertellen waarom ze een EVC-traject zijn gestart en wat het hen heeft opgeleverd.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Ontdek de toekomst
Met GROHE X presenteert het wereldwijde sanitairmerk GROHE vanaf 16 maart een digitaal platform vol informatieve en inspirerende content dat is afgestemd op de behoeften van professionals en consumenten.
Wat is het geluidsniveau van een rioleringsstelsel
en waar moet er geluiddempende riolering worden toegepast?
Wat is het geluidsniveau van een rioleringsstelsel en waar moet er geluiddempende riolering worden toegepast? Dat is de vijftiende vraag uit de reeks Leidingwerk in de praktijk. 
Lees verder >
Vier bestverkochte kranen van Grohe cradle-to-cradle gecertificeerd 
Producent van kranen en sanitair producten Grohe lanceert vier van haar bestverkochte producten als volledig circulair, volgens het internationale cradle to cradle concept.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Reviews zijn de mond-tot-mondreclame van je bedrijf
Volgens onderzoek leest 80% van de consumenten eerst de reviews van een bedrijf voordat ze overgaan tot actie. Bij de keuze van een installatiebedrijf is dat niet anders. Ook dan weten mensen graag wie ze over de vloer krijgen en dat je kwaliteit levert. De kracht van reviews is bij veel installatiebedrijven nog onbekend. Hoe pak je dit aan, en hoe vergroot je je zichtbaarheid?
Lees verder >
(advertorial)
alt
Betere installatiediensten!
Het aantal werkbonnen, verscheidene locaties en steeds veeleisendere klanten creëren een zeer complexe omgeving. Wil je weten hoe automatisatie en een gestructureerde gegevensuitwisseling installatiediensten naar een hoger niveau kunnen brengen? Volg dan ons webinar op 30 maart!
Blog
Ventilatie, een gat in de markt
Zit er business in ventilatie? Meer dan je denkt! Het vraagt investering in kennis en opleiding, maar cv-monteurs kunnen in no-time praktische ventilatie-experts zijn.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Gezond en schoon water is van levensbelang
Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je installatie! Het doet de levensduur van je installatie niet veel goed als je corrosiedeeltjes gewoon hun gang laat gaan. Met heldere boodschappen vertellen wij waar je als installateur op moet letten.
Whitepaper
Basiskennis NEN 1010
Lees verder >
(advertorial)
Gasketelwet
Kennismiddag Impact Gasketelwet
Vanaf 1 april 2022 moeten bedrijven en werknemers gecertificeerd zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren. Hoe kom je met zo weinig mogelijk 'gedoe' aan de nodige certificaten? Daarover gaat deze Kennismiddag van Gawalo.
Topjobs
Werktuigbouwkundige B
Ziekenhuis St Jansdal
Installatiemonteurs E en W
Van der Sluis Technische Bedrijven
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright