Win een feestbox | 12x winterse strandtenten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Kijk binnen in een sfeervolle kersthuis
Tijdens de feestdagen richt Henrietta haar huis extra sfeervol in. Vooral vondsten uit de natuur zijn favoriet. Bekijk haar Scandinavische, minimalistische kerstversiering.
 
 
 
 
Gespot op Funda: designhuis
Deze Funda-parel ligt in het centrum van Den Bosch. Deze exclusieve bovenwoning vol luxe materialen uitgevoerd in een licht kleurpalet staat te koop. Benieuwd wat het kost?
 
 
Win een feestbox
Ken jij iemand die deze kerst een extra mooi gedekte tafel kan gebruiken? Laat het ons weten en wie weet winnen jij én je dierbare allebei een tafelstyling. Doe mee.
 
 
 
12x winterse strandtenten
Eerst lekker uitwaaien op het strand en dan opwarmen met een warme chocolademelk? Bij deze strandtenten zit je goed! Bekijk ze hier. 
 
 
Wat is beter: nep of echt?
Het is weer tijd voor een kerstboom. Benieuwd of een neppe of echt boom duurzamer is? Wij zetten de feiten op een rij zodat jij een groene beslissing kunt nemen.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid