Is dat dan de navelstreng?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Dit klopt er van de stereotyperingen over noord en zuid

Van nuchtere Friezen tot hossende Limburgers, en van hardwerkende Duitsers tot luierende Grieken: in het noorden zijn ze stug, in het zuiden genieten ze van het leven. Zit in deze clichés een kern van waarheid?

Stereotypekompas
 
 
Afbeelding
 

Wat doet er precies pijn als je spierpijn hebt?

Iedereen stapt weleens uit bed met flinke spierpijn. Vervelend, maar het is ook nuttig. Hoe kom je zo snel mogelijk weer van spierpijn af? En waar heb je precies last van?

Alles toch?
 
 
Afbeelding
 

Hoe werkt het placebo-effect?

Soms voel je je door een neppil of een bemoedigend schouderklopje al beter. Waarom reageert ons lichaam zo goed op het placebo-effect? Kan pijn ook zonder pillen als sneeuw voor de zon verdwijnen?

Druk op deze knop, dan voel je je beter
 
 
Afbeelding
 

Koop twee tijdschriften en krijg het derde helemaal gratis

We vinden het superleuk dat je onze nieuwsbrief leest. Maar misschien heb je ook wel zin om weer eens ouderwets van papier te lezen. Daarom hebben we een leuke actie voor je: bij aankoop van twee tijdschriften krijg je de derde helemaal gratis. Je hebt de keuze uit dertig verschillende magazines, waaronder de nieuwe Quest, Quote en National Geographic. 

Bekijk de actie
 
 
Afbeelding
 

Wat is dat witte flubbertje in een rauw ei?

Pets, je breekt een ei open. Lekker, die gaat in een cake. Maar wacht even, waarom drijft er een wittig stukje in het doorzichtige eiwit?

Dit is het hele eiereneten
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Dit zijn de rode stippen in een ei

Hoppa, omeletje in de pan. Maar wat is dat? Naast witte flubbers hebben sommige eieren ook rode stipjes. Is dit een kippenembryo of iets anders?

Wat veel ei-artikelen, het lijkt wel bijna Pasen