Kun je dat eten?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Is selecteren op leeftijd een goed idee als de ic-bedden vol liggen?

Als alle bedden op de intensive care vol liggen, moeten jonge mensen dan voorrang krijgen? Veel politici vinden van niet, artsen en de meeste 'gewone' Nederlanders vinden van wel. Dat blijkt uit een onderzoek van gezondheidseconoom Arthur Attema van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 
 
Quest
 

Zo preuts is Nederland (inclusief zelftest)

Uit een onderzoekje van Quest blijkt dat jongeren in veel gevallen een stuk preutser zijn dan de rest van de bevolking. Zo hebben jongeren vaker een voorkeur voor seks in het donker, en voelen zij meer schaamte bij intiem doktersbezoek.

 
 
Quest
 
Quest
 

Praat jij hard? Grote kans dat je familie dat ook doet

Dat de ene stem veel harder klinkt dan de andere, komt door fysieke verschillen. Maar hoe je in je jeugd hebt leren spreken, speelt ook een grote rol. Het kan daardoor zijn dat je precies als je vader of moeder klinkt, en dat iedereen in het gezin vrolijk tegen elkaar brult, of juist heel beschaafd fluistert.

 
 
Quest
 

Raadsel opgelost: dit is het witte spul in citrusvruchten

Sinaasappels, mandarijnen en grapefruits zijn heerlijk. Maar voordat je ze kunt eten moet je wel wat doen: het witte spul wegpulken dat in het midden van de vrucht en aan de buitenkant van het vruchtvlees zit. Maar wat is het eigenlijk?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Kun je bij mensen ongemerkt een chip injecteren?

Veelgehoord in kringen van prikvrezers: Bill Gates laat iedereen stiekem een chip inspuiten onder het mom van ‘coronavaccinatie’. Maar eh, kan dat wel?