Het lijkt misschien nog ver weg, maar van 22 december tot en met 6 januari staat Groot Kerstcircus Den Haag weer op het Malieveld!
 
HOOGGEËERD PUBLIEK!
Groot Kerstcircus Den Haag bestaat dit jaar 20 jaar. Geheel in Las Vegas thema vieren wij dit met de grootste illusieshow van Europa, uitgevoerd door de Franse illusionist Frederic Schulz, beter bekend als Magic Jidinis. Hiermee heeft het kerstcircus een primeur van de grootste illusieshow die ooit in een tent is uitgevoerd. Voor veel gezinnen is het een jaarlijkse traditie geworden om terug te komen naar Groot Kerstcircus Den Haag. Zo komt het circus ieder jaar met nieuwe, originele acts, welke nooit eerder vertoond zijn in Nederland. Mis dit niet! De extreme stunts van de ‘Globe of death riders’, verbluffende acrobatiek op de ‘High wire’ en de humor van Clown Frenky zorgen voor een onvergetelijke show! Groot Kerstcircus Den Haag is van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 te zien op het Malieveld.
GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG
“Het leukste familie circus wordt dit jaar groots aangepakt!”
ARTIESTEN
Groot Kerstcircus Den Haag verenigt het beste uit de internationale circuswereld in de piste en is uniek in Nederland. De opzwepende muziek en showgirls ondersteunen de show. Alles is uit de kast gehaald om u een onvergetelijke middag of avond te bezorgen met het hele gezin. Eén van de sterkste mannen ter wereld die een auto van 3 ton over zich heen laat rijden en prachtige acrobatiek hoog boven de piste zullen u verbazen en verwonderen tijdens deze prachtige kerstshow! 
ARTIESTEN
 
 
TICKETS
Groot Kerstcircus Den Haag is van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 geheel in Vegas thema te zien op het Malieveld. Wilt u met het hele gezin tijdens de kerstdagen naar Groot Kerstcircus Den Haag? Wacht dan niet langer en reserveer direct uw tickets voor de rang van uw keuze. Tickets zijn zowel online via onze website als telefonisch via 0900 – 300 6000 (60 cpm) verkrijgbaar.
BESTEL HIER
“Een ander evenement in de Circustent”
SWINGEN?
 
GRIEZELEN?
 
Wat is het Top2000 Live Café?
Een hommage aan de muziek en bovenal een bruisend evenement met live band, popkoor, bekende DJ’s en platenmarkt.


Showdata: 
Het Top 2000 Live Café vindt elke avond vanaf 19:00 uur plaats van 27 t/m 30 december 2018.
BEZOEK DE WEBSITE!
 
Wat is The Circus of Horrors?
Niet voor mensen met zwakke zenuwen. Laat je verbijsteren door de freaks die onder aanvoering van Dokter Haze voor een onvergetelijke avond zorgen.


Showdata: 
The Circus of Horrors vindt elke avond vanaf 20:00 uur plaats op 3 t/m 5 januari 2019.
BEZOEK DE WEBSITE!
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.


iConneqt.nl