ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste cursist,

Wat is jouw goede voornemen? Lijkt het je wat om in 2021 je talent verder te ontwikkelen in een les bij De Meerpaal Academie? In het nieuwe jaar starten we weer met een hele nieuwe reeks korte cursussen. Dans, muziek, beeldende kunst of theater. We bieden het allemaal. In de weken van 11 en 18 januari is iedereen welkom voor een gratis proefles! Dus nodig al je broertjes, zusjes, vrienden en ouders uit om ook hun talent te ontdekken. Samen is namelijk nóg leuker dan alleen!

Hoe meld je je aan?
Kies op de website van De Meerpaal de cursus die je aanspreekt en klik op Meld je aan voor een gratis proefles!. Vervolgens nemen we contact op om een proefles af te spreken. Kies je voor een proefles op een muziekinstrument? Dan maakt de docent een individuele afspraak met je. Kies je voor een proefles dans, beeldend, theater of wil je komen kijken bij één van onze ensembles of bands? Dan word je uitgenodigd om te komen kijken bij een groepsles. En het leuke is, je mag zoveel verschillende proeflessen aanvragen als je maar wilt!

Hartelijke groet,
Margrit Vos, manager Meerpaal Academie

Kies de korte cursus die bij je past

Ben jij op zoek naar een creatieve uitdaging, maar wil je je niet meteen vastleggen voor een heel jaar? Dan is de korte cursus perfect voor jou! In een reeks van 10 lessen ontdek je of de cursus bij je past. Wil je weten welke cursussen er in januari starten? Klik dan op onderstaande link.

> lees meer

Popschool speeddate

Heb je er genoeg van om je instrument in je eentje te bespelen? Kun je wel wat muzikale vrienden gebruiken? Kom naar de Popschool speeddate in De Meerpaal op woensdag 13 januari om 15.30 uur. Tijdens de speeddate is het mogelijk om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de bandcoaches van de Popschool. Vergeet je instrument niet! In een korte jamsessie ga je meteen aan de slag en ondervind je de aanpak van de Popschool. Die is heel praktijkgericht. Aan de hand van je favoriete repertoire werk je toe naar een optreden tijdens een bandnight. De speeddate op 13 januari is toegankelijk voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. Wanneer je zin krijgt in een vervolg noteren we je gegevens en benaderen we je voor deelname aan een Popschool band bestaande uit leeftijdsgenoten met een vergelijkbare muzikale interesse

#ON #OFF #ON #OFF…

Hoewel het afgelopen periode heel spannend is geweest of de voorstelling #ONOFFLINE door mocht gaan, lijkt het nu echt te gaan gebeuren! De hedendaagse danstheatervoorstelling #ONOFFLINE wordt uitgevoerd door de dansleerlingen van het DansLab, mét livemuziek. Zij nemen het publiek mee in hun digitale belevingswereld, een wereld waar een dunne #line bestaat tussen vriendschap, identiteit en werkelijkheid. Getalenteerde leerling van 13 tot en met 21 jaar van Dansschool De Meerpaal hebben in samenwerking met Amarinske Brands (docent DansLab) het concept en de choreografieën gecreëerd. Dat alles heeft geleid tot een dynamische en persoonlijke voorstelling.

Vanwege de geldende maatregelen is de voorstelling maar liefst vijf keer te zien! Voor onze leerlingen een mooie kans om zich verder te ontwikkelen als performer. 

Hoera, geslaagd!

Afgelopen maand zijn Jesse van Wijk en Marlou Hummel geslaagd voor hun A-praktijkexamen op klarinet. Van harte gefeliciteerd! Wil jij ook graag aan de slag met het behalen van een muziekdiploma? Muziekleerlingen van De Meerpaal Academie kunnen gratis muziektheorie volgen. In vijf lessen word je klaargestoomd voor het theorie-examen. Na het behalen van je theorie ga je samen met jouw docent aan de slag voor het praktijkexamen. Een mooie uitdaging voor het nieuwe jaar!

> lees meer

Op reis met kunst

In deze gekke tijden zit reizen er even niet in. Een mooi thema om mee aan de slag te gaan vond docent Linda Dekkers. De leerlingen van Kinderkunst 1 en 2 en het jongerenatelier ontwikkelden een creatief verhaal waarbij volop werd gefantaseerd over verre reizen, waar je allemaal langs komt en wat je tegen kunt komen. Het verhaal is uitgebeeld in een animatiefilmpje. Je kunt 'm bekijken via onderstaande link.

> lees meer

Meerpaal Live!

Op donderdag 10 en woensdag 16 december vindt er weer een Meerpaal Live plaats. De eerste editie staat in het teken van drums, piano en gitaar. Op woensdag 16 december zijn de zangleerlingen van Christina, Angelique en Floor aan de beurt om hun talent te laten horen. Vanwege de geldende maatregelen, kunnen alleen ouders van leerlingen in de zaal luisteren.

T-shirts dansschool te koop

Vanaf nu zijn de mooie shirts van onze dansschool ook te koop (€ 14,95). Je kunt de shirts alvast online bestellen en afhalen bij het Serviceplein of rechtstreeks kopen bij het Serviceplein.

 

Meerpaal Academie en Geert Popkema Jeugdfonds starten instrumentenfonds
De Meerpaal Academie en het Geert Popkema Jeugdfonds slaan de handen ineen voor de oprichting van een nieuw instrumentenfonds. De

> lees meer
 
 

De Meerpaal Academie start met kinderyoga
De Meerpaal Academie start met een gloednieuwe cursus: kinderyoga. “Kinderyoga geeft kinderen een goede balans tussen spanning en ontspanning”, vertelt

> lees meer
 
Cursussen
DJ
Leer draaien op feesten!
   
  Korte cursus
Stemtechniek
Op basis van Estill Voice Training
   
  Korte cursus
Music Production
Produceer je eigen hit!
   
  Korte cursus
HipHop
Leer coole moves en toffe choreo's
   
  Jaarcursus, Korte cursus
Yoga (18+)
Geef je mind een pauze van de alledaagse hectiek
   
  Jaarcursus
Kleutermuziek
Korte cursus
   
  Korte cursus
Tapdance
Leer drummen met je voeten.
   
  Korte cursus
Peuterdans
2-4 jaar
   
  Korte cursus
Popschool
Steel de show!
   
  Jaarcursus, Korte cursus
Muziek op schoot
Voor (groot-)ouder en kind.
   
  Korte cursus
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©