TBA combineert installatietechniek, constructietechniek en bouwtechniek
Gawalo
Online versie

 

Wat is thermische betonactivering?
Zeer lage temperatuur verwarmingssystemen werken met een aanvoertemperatuur die niet hoger is dan 30 graden Celsius. Thermische betonactivering (TBA) is zo’n systeem.
Lees verder >
Wkb weer dichterbij
De Eerste Kamercommissie voor Binnenlandse Zaken/Algemene zaken heeft minister Ollongren laten weten dat het ontwerpbesluit kwaliteitsborging voor het bouwen aan de Raad van State kan worden voorgelegd ter verkrijging van advies.
Lees verder >
Waterstofaansluiting voor bestaande woning
Half november kreeg een bestaande woning een individuele waterstofaansluiting op een lokaal, ondergronds waterstofnet. Daardoor kunnen de bewoners hun huis en tapwater volledig met waterstof verwarmen.
Lees verder >
Hr-ketels: acht opvallende innovaties
De hr-ketel is nog lang niet aan het einde van zijn levenscyclus. Tot 2050 blijft Nederland aan het gas en daarna misschien wel waterstofgas. Of gewoon aardgas. Ketels worden wel steeds zuiniger door slimme innovaties van ketelfabrikanten. De acht opvallendste.
Lees verder >
Superrendementsketel krijgt steun van Van Dorp
De Van Dorp Groep investeert in de compacte adsorptiewarmtepomp van Cooll. Deze gasgestookte warmtepomp kan de huidige hr-ketel vervangen, zonder dat daar grote aanpassingen voor nodig zijn.
Lees verder >
Door chiptekort in de kou?
Na auto's, witgoed en spelcomputers dreigt de chipcrisis nu ook fabrikanten, installateurs en gebruikers van verwarmingstoestellen te duperen.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright