Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 21 juli 2016
Weetje: Zittend plassen werkt beter

De nieuwe Quest is uit!

Ieder mens heeft wel iets aantrekkelijks. Waarom val je dan precies voor die ene? Plus: We houden niet van onbeleefdheid. Wie geen goede manieren heeft, ligt al snel buiten de groep. Toch is het soms handig om niet erg beschaafd te zijn. En ook: zeven voordelen van alcoholgebruik.




Ben jij verliefd?

Wauw. De vonk slaat over. Als door de bliksem getroffen word je bevangen. Je ogen lijken wel vast te plakken aan die ander, je hart slaat een keer te veel. Je kunt aan niets anders meer denken. Verliefdheid lijkt wel een explosie van clichés. Hoe zit dat bij jou? Check hier je verliefdheidsscore!

 





Waarom doen we van die vieze dingen?

Je ziet ze in de trein, in de rij bij de supermarkt, eigenlijk overal: mannen die baardhaartjes staan uit te trekken, nagelbijtende pubers, neuspeuterende vrouwen. Meestal vinden we die types vies en asociaal. Waarom doen we het dan toch?
 





Wil een man wel een slimme vrouw?

Humor en intelligentie zijn d gedroomde eigenschappen voor een date, zeggen we. Maar daar bedoelen we eigenlijk hele andere dingen mee.
 





Wat staat er in de nieuwe Quest?

In deze editie onderzoeken we verliefdheid. Wat is het? Waarom val je als een blok voor de een, maar totaal niet voor de ander? En wat maakt schoonheid zo aantrekkelijk? Maar verliefdheid is lang niet het enige onderwerp dat aan bod komt. Kijk maar mee!





Hoe muzikaal ben jij?

Moet jij grinniken als je iemand uit de maat ziet dansen en herken je een nummer vaak al bij de eerste tonen? Dan is de kans groot dat je een muzikaal type bent. Hoe muzikaal? Deze test, die we samen met Radio 10 en de Universiteit van Amsterdam maakten, vertelt het je!

 





Te lang Pokmon gevangen?

Hartstikke leuk, Pokémon vangen, maar die batterij van je telefoon is in no-time leeg. Zonde om de zoektocht voortijdig te staken. Onze tip: maak je kaarten in Google Maps offline beschikbaar en neem altijd een powerbank mee. Geen powerbank? Geen probleem, je vindt ze in onze webshop! Deze week gratis thuisbezorgd met de code POKEMON.