ELF Voetbal nieuwsbrief van 15-01-2020
Wat kunnen we leren uit de Football Money League?

Zoals ieder jaar in januari hebben de dames en heren van Deloitte weer heerlijk gespeeld met de jaarrekeningen van de grote jongens in Europa. De dertig clubs met de hoogste omzet werden keurig genoteerd en daaruit blijken een paar dingen hetzelfde te zijn, maar er zijn wel degelijk veranderingen geweest in 2018-19. We nemen u mee door het rapport.


Lees verder
Het beste elftal dat Mino Raiola op zou kunnen stellen met zijn spelers

De transferperiode is weer begonnen en dat betekent dat zaakwaarnemers weer uit hun schulp krijgen. Een maand lang zal er onderhandeld worden over transfers en salarissen. De meest succesvolle zaakwaarnemer uit Nederland is zonder twijfel Mino Raiola. Dit is het beste elftal dat hij op zou kunnen stellen.

Lees verder
De vijf momenten van Kenneth Vermeer bij Feyenoord

Het was een van de meest opvallende transfers van de afgelopen jaren: Kenneth Vermeer vertrok in de zomer van 2014 van Ajax naar Feyenoord. In Rotterdam werd het nooit een heel groot succes. De goalie trekt nu naar Los Angeles FC. We zetten de vijf Feyenoord-momenten van Vermeer op een rijtje.

Lees verder
Hoe doen de grootste keeperstalenten uit FM 2010 het?

Generaties zijn er mee grootgebracht, clubs gebruiken het als scoutingsvorm en er worden zelfs trainers mee ontdekt: Football Manager. Het is een van de bekendste en meest realistische voetbalspellen ter wereld. We bekijken per positie wat er gekomen is van de volgens het spel acht grootste keeperstalenten uit 2010. Deel 1. 

Lees verder
Maak kennis met Feyenoord-target Robert Bozenik

Het regent momenteel geruchten in Rotterdam-Zuid. Fedor Smolov werd genoemd, Aleksei Kokorin en John Guidetti. Allemaal verschillende type voetballers, maar wel met één overeenkomst: ze zijn centrumspits. De laatste naam in het rijtje geruchten is die van Robert Bozenik. Wie is hij?

Lees verder
Onder de loep: Christian Eriksen

Christian Eriksen weigert zijn aflopende contract te verlengen bij Tottenham Hotspur. De Londenaren hielden afgelopen zomer vast aan een te hoge vraagprijs voor menig topclub. Dit seizoen rendeert de Deen allerminst. Waar zit het verschil tussen de Eriksen van voorgaande jaren en die van dit seizoen?

Lees verder
Hoe Hercales-talent Lennart Czyborra landgenoot Robin Gosens achterna kan gaan

De afgelopen maanden speelde hij onder andere op Het Kasteel en het Mandemakers Stadion. Nu lonkt Camp Nou en Anfield voor Lennart Czyborra. De Duitse linksback van Heracles staat in de belangstelling van Atalanta, dat nog actief is in de Champions League.

Lees verder
Opfrissen voor de herstart: Ken jij de stand in de Eredivisie?

Vrijdag begint de Eredivisie weer! Om je geheugen even op te frissen hebben we een quiz gemaakt: ken jij de stand in de Eredivisie? Om het moeilijker te maken: de clubs moeten op de juiste volgorde geraden worden. Succes!

Lees verder
Deze Nederlanders komt Kenneth Vermeer tegen in de Major League Soccer

Kenneth Vermeer is op weg naar de Major League Soccer, zo bevestigt Feyenoord op de nieuwjaarsreceptie van de club. De ervaren doelman gaat een contract tekenen bij Los Angeles FC. Vermeer kan in Amerika bij de nodige landgenoten op de koffie. 

Lees verder
Bayern München - Leipzig RB08-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Mainz 05 FSV08-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - SC Paderborn 0708-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Newcastle United08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - Olympique Lyon08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen