ELF Voetbal nieuwsbrief van 12-03-2020
Wat leerden we van Liverpool-Atlético Madrid?

Liverpool was lange tijd dé ploeg van Europa. Met een straatlengte voorsprong gaat de ploeg van Jurgen Klopp de Premier League pakken, maar de laatste weken verliest iets van zijn pluimen. Liverpool werd uitgeschakeld in de FA Cup en is als titelhouder nu ook uit het Champions League-toernooi geknikkerd. Het werd na verlenging 2-3.


Lees verder
De opvallende aan- en afwezigen bij het Nederlands elftal

Zoals altijd is ook de nieuwste voorselectie van Ronald Koeman voor het Nederlands elftal een samenstelling van veel bekende namen en een handvol verrassingen. Welke spelers mogen in hun handjes knijpen met een oproep, en wie zit er met een zuur gezicht thuis op de bank?

Lees verder
Dit zijn de drie nieuwe namen bij de voorselectie van Oranje

Ronald Koeman heeft zijn voorselectie bekend gemaakt voor de oefeninterlands tegen Spanje en de Verenigde Staten. Het merendeel van de spelersgroep bestaat uit de bekende gezichten met weinig verrassingen. Drie spelers mogen zich echter voor het eerst melden bij het grote Oranje.

Lees verder
Deze toptalenten mogen zich laten zien in de voorselectie van Jong Oranje

Bondscoach Erwin van de Looi heeft vier nieuwe namen opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Ryan Gravenberch (Ajax), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Sven Botman (sc Heerenveen) en Joshua Zirkzee (Bayern München) mogen zich binnenkort voor de eerste keer laten gelden bij de Nederlandse talenten.

Lees verder
Wie zijn de sterkhouders van het ongenaakbare Benevento?

Liverpool heerst in de Premier League, maar Benevento doet hetzelfde in de Serie B. De club van Filippo Inzaghi is al sinds oktober ongeslagen. Komende tijd zullen ze niet spelen door het coronavirus, maar wie zijn de sterkhouders?

Lees verder
Robert Mühren; eindelijk weer eens een topscorer in het shirt van Cambuur

Robert Mühren maakte maandagavond zijn vijfentwintigste en zesentwintigste doelpunt van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De spits van Cambuur is met zijn treffers van groot belang voor de ploeg uit Leeuwarden, die zijn zinnen heeft gezet op directe promotie naar de Eredivisie.

Lees verder
Samenvatting: Paris-Saint Germain-Borussia Dortmund (2-0)

In een duel zonder publiek wist Paris-Saint Germain door te bekeren. Doelpunten van Neymar en Bernat waren genoeg om Borussia Dortmund aan de kant te zetten. Die eerste liet zich overigens van zijn meest afzichtelijke kant zien.

Lees verder
Hoe de verdediging van AZ met succes opnieuw werd uitgevonden

Even waren er zorgen, toen AZ twee keer op rij verloor en dus tegendoelpunten kreeg. Door het ongekende seizoen van Marco Bizot, die inmiddels op zeventien clean sheets staat, voelde het onwerkelijk. Trainer Arne Slot moest de defensie opnieuw uitvinden. En de verdediging zoals die dit weekend stond opgesteld tegen ADO Den Haag, boekte alweer de derde zege op rij zonder tegendoelpunt.

Lees verder
Liverpool drie zeges verwijderd van titel: zo zien de laatste loodjes eruit

Het aftellen is nu echt begonnen. Liverpool won zaterdagmiddag met 2-1 van Bournemouth, waardoor de koploper nog drie overwinningen verwijderd is van de eerste landstitel in dertig jaar. In alle aankomende duels op weg naar het kampioenschap krijgt Liverpool te maken met een eigen vorm van revanche of eergevoel.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Norwich City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Leicester City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Manchester City - Liverpool FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Crystal Palace - Burnley FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen