Onleesbaar? Bekijk online.

27 SEP

EVENTFLITS
RSS feed Volg ons op Twitter
[Alt-Text]
Schadebedrijf in transitie

Schadebedrijf in transitie

De schademarkt ondergaat ingrijpende wijzigingen. Nieuwe toetreders als Carglass en Kwik-Fit zijn inmiddels actief in het cosmetisch herstel, verzekeraars die op nieuwe wijze gaan sturen en onderscheid aanbrengen tussen cosmetisch en overig schadeherstel (Schadegarant). De schademarkt is dynamischer dan ooit en op 11 oktober worden deze en andere ontwikkelingen besproken op het event 'Schademarkt in Transitie'.

Walter Sontrop van Drenth Autoschadebedrijf zal ingaan op de positie van het single point schadebedrijf. Deel uitmakend van Volvodealer Bangarage was het schadebedrijf tot voor kort zelfstandig maar maakt nu deel uit van A.A.S. Schadeherstel.

Op de bijeenkomst zal ook Ares van Werven namens Schadeherstelmeester zijn visie geven op de ontwikkelingen. Schadeherstelmeester kwam onlangs in het nieuws met het bericht dat het software heeft ontwikkeld waarmee kan worden vastgesteld of een schade complex is.

Lees verder

Andere personen die meewerken aan het event zijn Leo Oude Essink (OBA), Erik Boertjes (Allianz), Denis Maessen (FOCWA) en Jasper Verweij (DAT).

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door onze business partners:

BHG Bovemij WITKAR BHG RecyBEM

Automotive Insiders: bron van kennis, inspiratie en business!

Word lid!

Automotive Insiders

Volg ons ook op

Het grootste onafhankelijke managementnetwerk nodigt je uit lid te worden van de Automotive Insiders Societeit.

Contact
Agenda
Societeit
Cursus
Terugblik & Blog

Twitter
RSS

[Alt-Text]

Deze e-nieuwsbrief wordt periodiek verzonden. In deze e-nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws van Automotive Insiders. Incidenteel wordt een extra nieuwsbrief verstuurd.

Wanneer u deze e-nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden.