Bekijk online

15 juni 2021
 banner banner
Gemeenten aan de bak tegen vervuiling afval

Afvalstromen raken steeds meer vervuild, en dat is funest voor recycling. Actie is geboden. Wat te denken van de pizzadooskliko? Oplossing voor een regelrechte kwelling?

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Den Haag biedt gratis menstruatieproducten aan

Den Haag gaat op een een aantal openbare toiletten gratis menstruatieproducten aanbieden. Zodat ook vrouwen in armoede aan de producten kunnen komen.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Naar een overheidsapp voor je burgerdiensten
Vorig jaar haalde Yves aan Antwerp Management School zijn diploma Executive Master in IT Governance & Assurance. Zijn afstudeerproject was een onderwerp dat voor iedereen van belang is: hoe vind en selecteer je de juiste burgerdiensten van de overheid om ons te helpen? Lees er meer over in deze blog!
Klik hier voor de blog
Gemeente_20210615_adv_AMS
 
Woningbouw: polder diep onder zeespiegel niet langer taboe

De gemeente Zuidplas wil een volledig nieuw dorp bouwen in de Zuidplaspolder. Eerdere bouwplannen in s lands laagst gelegen plekje liepen spaak op waterveiligheidsrisicos.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Opinie - Geen vertrouwen in politici

Het is niet alleen omdat politici sjoemelen met declaraties, opdrachten aan vriendjes gunnen of fake news uitkramen, het komt ook door hun achtergrond.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Beteugel agressie tegen publieke medewerkers drie tips
Overal lijkt steeds meer agressie voor te komen. De media staan er dagelijks vol mee. En de coronacrisis is niet bevorderlijk: mensen reageren hun frustratie hierover af op andere mensen. Dat ondervinden met name de medewerkers in een publieke functie: handhavers, baliemedewerkers en beveiligers bij ziekenhuizen bijvoorbeeld.
Klik hier voor meer info
Gemeente_20210615_adv_Segment
 
Kabinet schrapt briefstemmen uit tijdelijke verkiezingswet
Lees meer
 
Eenzaamheid bestrijden door samenbrengen jong en oud
Lees meer
 
Advertorial
Trendrapport risicosignalering
De zorgcijfers over 2020 druppelen op dit moment langzaam binnen. In ons nieuwe trendrapport bespreken we de eerste inzichten over de situatie van het zorglandschap in 2020. We werpen een eerste blik op de belangrijkste ontwikkelingen en trends van vorig jaar, met als startpunt de status quo.
download hier het trendrapport
Gemeente_20210615_adv_IMLounge
 
400 Rotterdammers helpen luchtkwaliteit meten
Lees meer
 
Advertorial
BOA Masterclass - Visie Handhaving Openbare Ruimte 2025
14 september 2021 | 9.00 - 12.45 uur | Veenendaal
Gemeenten waren, voordat de coronacrisis toesloeg, volop bezig met de ontwikkeling en professionalisering van handhavingsteams. Pak dit weer op!
Onder begeleiding van Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) verkent u hoe te komen tot zelfstandige en zelfbewuste handhavingsteams.
Meer informatie
 

Uitschrijven