Het oogdossier, Diensten met geheimen en jeugdsentiment in Almelo.
Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Vakantiegevoel: Onthaasten in Trentino, Fietsen in Schotland & Kop van Drenthe
Zin
Wat vrouwen leren van mannenvriendschappen
Taalloze liefde

Ze hoeven niet alles te bespreken, vergeten naar elkaars vrouw te vragen, hebben geen drama, geen gedoe, maar zijn onderhuids – ja echt – diep emotioneel verbonden.

Zin
Goed kijken naar je ogen
Oogdossier

In het begin merk je nog niks, maar het is onontkoombaar: na je 40ste gaat je zicht achteruit. Net zoals ons lichaam andere behoeften krijgt als we ouder worden, krijgen onze ogen dat ook. Wat kun je doen?

Zin
Voor cultuur- en muziekliefhebbers
Bruisend Bonn

In nog geen drie uur rijd je vanaf Utrecht naar de geboortestad van Ludwig van Beethoven. Tegenwoordig is Bonn de kunsthoofdstad van Duitsland. Er zijn veel nieuwe musea die de moeite meer dan waard zijn. Komt dat zien!

Zin
Docent-onderzoeker Willemijn Aerdts
Diensten met geheimen

Big Brother is watching you. Ja, op tv en het witte doek misschien, maar niet bij ons. Wat de AIVD en MIVD in ons land (mogen) doen, vertelt Willemijn Aerdts in haar boeiende boek Diensten met geheimen.

Zin
Supersnoepgoed
Wat te doen met watermeloen?

Hongerstiller én dorstlesser. Maar ook heel erg gezond. We delen interessante watermeloen recepten en feitjes. Wist je dat je watermeloen in een handomdraai omtovert tot sappige vega tonijnsteak? 

Zin
Dubbeldik leesplezier mét korting!
EW Magazine

Het zomernummer van EW Magazine is nu verkrijgbaar, bomvol interviews, achtergrondverhalen, columns en een grote zomerquiz! Bestel deze extra dikke editie nu online met de code EWZOMER23 en profiteer van €1 korting én gratis verzending binnen Nederland.

Zin
Terug in de tijd
Jeugdsentiment in Almelo

Weet je nog? Sigaretten in borrelglaasjes op tafel, PacMan op de Atari en Q&Q op tv? In Het Huis van Katoen en Nu aan de Almelose Havenkom, herleven de jaren zeventig en tachtig. Bovendien is er veel meer leuks te doen in de groenste stad van Gelderland.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden