Win filmtickets en boeken, 40 jaar Pieterpad en topsport op je 50ste
Zin Magazine 7

Zin Magazine 7

De lekkerste BBQ recepten, op vakantie bij de Oosterburen en thrillerschrijvers
Zin
Te voet door Nederland
40 jaar Pieterpad

Nederlands bekendste langeafstandswandeling bestaat dit jaar 40 jaar, dat verdient interessante Pieterpad-feitjes. Plus nogmaals de columns van Susan Haverman (1971), die in 2021 speciaal voor Zin een dagboek bijhield over haar wandelavonturen van noord naar zuid.

Zin
Op wereldniveau
Topsport na je 50ste

Deze fanatieke sporters presteren op wereldniveau. Leeftijd een belemmering? Welnee. Er is nu veel meer tijd en rust om te trainen.

Zin
Prachtige natuur, bergen, meren en lekker eten
Beleef Karinthië:

Ontdek het zonnige zuiden van de Alpen! Wij tippen in het bijzonder de Millstätter See en Nationalpark Hohe Tauern. Niet te ver rijden, het milde klimaat, de prachtige natuur, vriendelijke mensen en 't heerlijke eten maken het een ideale bestemming.

Zin
De gezondheidsvoordelen van modder
Happy Modderdag

Nationale Modderdag - 29 juni - gaat over vrij spelen in de natuur met water en zand. Een duik in de modder is niet alleen gezond voor kinderen. We delen 10 positieve effecten van modder op je huid en lichaam.

Zin
Stof tot nadenken
Janneke Siebelink werkt in een hospice

In December slaan we even over doet Janneke Siebelink verslag van ontroerende en leerzame ontmoetingen in een hospice. Over wat mensen in hun laatste levensfase ons kunnen bijbrengen over het bestaan.

Zin
Zomercampagne
2+1 gratis op alle tijdschriften!

Geniet deze zomer van een heerlijk tijdschriftenpakket. Je ontvangt nu bij aankoop van 2 tijdschriften nog 1 extra tijdschrift gratis! Alle combinaties zijn mogelijk. Voeg de 3 tijdschriften toe aan de winkelmand en de korting wordt automatisch verrekend.

Zin
Win met Zin
A matter of trust

Ook fan van Deens drama? De vijf korte films in A matter of trust zijn onafhankelijk van elkaar geschreven en hebben als overkoepelend thema vertrouwen. Juist het ontbreken van een filmische truc om de verhalen te laten overlappen, maakt het resultaat magisch.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden